• Cu această victorie, România ocupă prima poziţie în Grupa I, acumulând 22 de puncte, la distanţă de 5 puncte faţă de Elveţia.
  • Stanciu a trimis peste poartă o lovitură liberă, în timp ce Cicâldău şi Coman au şutat modest, fără să pună în dificultate portarul Mvogo.
  • Această performanță plasează România în urna a doua la tragerea la sorți pentru grupele Euro 2024, programată pe 2 decembrie.

Marţi seara, echipa naţională de fotbal a României a câștigat cu scorul de 1-0 împotriva Elveţiei în ultima partidă a preliminariilor de calificare la Campionatul European. Cu această victorie, România ocupă prima poziţie în Grupa I, acumulând 22 de puncte, la distanţă de 5 puncte faţă de Elveţia.

Chiar dacă deja calificată, echipa a oferit un joc entuziast sub privirile a 50.244 de suporteri din tribune. În prima repriză, tricolorii au avut mai multe ocazii, inclusiv şuturi de la distanţă, însă niciunul nu a reprezentat o ameninţare serioasă la adresa porţii adverse.

Stanciu a trimis peste poartă o lovitură liberă, în timp ce Cicâldău şi Coman au şutat modest, fără să pună în dificultate portarul Mvogo. Elveţienii au avut şi ei câteva ocazii promiţătoare, dar intervenţia salvatoare a portarului Moldovan în minutul 18 a contracarat şutul bine plasat al lui Okafor.

Recomandări

CUM TE ADRESEZI TINERILOR
GOOGLE ȘI HARVARD FAC ECHIPĂ
SIRI PRIMEȘTE UPGRADE
HALEP JOACĂ LA PARIS
FACI MAMOGRAFIE CU A.I.
1.700 DE UCRAINENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV

România încheie astfel campania de calificare fără înfrângerea, ocupând prima poziţie în clasament cu 22 de puncte. Această performanță o plasează în urna a doua la tragerea la sorți pentru grupele Euro 2024, programată pe 2 decembrie.

Citește și