• A fost o zi minunată pentru canotajul românesc.
  • Ionela Cozmiuc și Mariana Dumitru s-au clasat pe locul 2 în semifinala probei de dublu vâsle feminin categorie ușoară.
  • Sportivele din barca de patru rame feminin, Mădălina Bereș, Maria Tivodariu, Amalia Bereș și Magdalena Rusu și-au asigurat calificarea în Finala A.

România se descurcă senzațional la campionatele mondiale de canotaj. Șapte echipaje s-au calificat în finalele A ale probelor lor, din 9 câte au concurat astăzi.

A fost o zi minunată pentru canotajul românesc. Echipajul de dublu rame feminin, compus din Ioana Vrînceanu și Roxana Anghel, a dominat cursa din Semifinala A/B și s-a calificat în Finala A, reușind astfel să califice barca pentru Jocurile Olimpice de la Paris.

Tot locul 1 și calificare la Jocurile Olimpice de la Paris a obținut și echipajul de dublu rame masculin, compus din Sergiu Bejan și Marius Cozmiuc. După o cursă cu un finish extraordinar, Ionela Cozmiuc și Mariana Dumitru s-au clasat pe locul 2 în semifinala probei de dublu vâsle feminin categorie ușoară și au obținut și ele calificarea în finala A și biletele pentru Paris 2024.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN
WHATSAPP INTRODUCE NOI FUNCȚII
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA

Sportivele din barca de patru rame feminin, Mădălina Bereș, Maria Tivodariu, Amalia Bereș și Magdalena Rusu și-au asigurat calificarea în Finala A, dar si la Jocurile Oimpice de anul viitor. Deși au terminat cursa pe locul al treilea, și echipajul de 4 vasle feminin s-a calificat la Jocurile Olimpice, dar și la Paris. În total, 5 echipaje au obținut astăzi biletele pentru Paris 2024.

Citește și: