• Al Nassr are nouă titluri în campionatul saudit.
  • Echipa la care joacă acum nu a câștigat niciodată Liga Campionilor Asiei.
  • Câștigătorul de cinci ori al Balonului de Aur și de cinci ori a Ligii Campionilor, care deține recordul de goluri în acest turneu, este așteptat să debuteze la Al Nassr pe 22 ianuarie.

Fotbalistul Cristiano Ronaldo va câștiga 200 de milioane de euro pentru a promova candidatura comună a Arabiei Saudite la Cupa Mondială FIFA 2030, în plus față de salariul său de la club, a declarat luni pentru AFP o sursă apropiată clubului său.

În vârstă de 37 de ani și prezentat în fața a mii de fani ai lui Al Nassr la Riyadh săptămâna trecută, Ronaldo este de departe cel mai faimos jucător care a semnat pentru un club din Arabia Saudită sau din orice altă țară din Golf.

Regatul bogat în petrol, împreună cu Egiptul și Grecia, candidează pentru a găzdui turneul mondial de fotbal din 2030, iar rolul de ambasador al lui Ronaldo va duce veniturile sale raportate în această țară la peste 400 de milioane de euro.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Câștigătorul de cinci ori al Balonului de Aur și de cinci ori a Ligii Campionilor, care deține recordul de goluri în acest turneu, este așteptat să debuteze la Al Nassr pe 22 ianuarie.

Tranzacția a fost susținută de înalți membri ai familiei regale care îl sprijină pe Al Nassr, inclusiv de conducătorul de facto al Arabiei Saudite, prințul moștenitor Mohammed bin Salman – cunoscut sub numele de MBS” – a declarat sursa.

MBS (și frații săi) Naif, Turki și Rakan, fiii regelui Salman, sunt cu toții membri de onoare ai Al Nassr încă dinainte ca tatăl lor să devină prinț moștenitor”, a declarat sursa.

Ei au vrut să acorde supremația clubului lor iubit și să îl pună în lumina reflectoarelor internaționale. Cea mai bună cale a fost să aducă cel mai bun jucător din lume.” Al Nassr are nouă titluri în campionatul saudit, dar nu a câștigat niciodată Liga Campionilor Asiei, spre deosebire de Al Hilal și Al Ittihad, de patru ori câștigătoare, care au ridicat trofeul de două ori.