• Lionel Messi va juca în Arabia Saudită în sezonul viitor, scrie AFP.
  • Messi, în vârstă de 35 de ani, ar fi acceptat oferta lui Al-Hilal.
  • PSG a precizat că contractul lui Messi este valabil până la 30 iunie. 

Lionel Messi va juca în Arabia Saudită în sezonul viitor, acceptând un contract profitabil, a declarat marți o sursă pentru AFP.

Starul echipei Paris Saint-Germain, Lionel Messi, va juca în Arabia Saudită în sezonul viitor, a declarat marți o sursă saudită apropiată negocierilor pentru agenția de presă AFP.

Plecarea starului argentinian în Arabia Saudită este ,,o afacere încheiată” , a declarat sursa sub rezerva anonimatului. ,,Contractul este excepțional. Este uriaș. Încă mai punem la punct unele detalii” , a adăugat sursa, fără a dezvălui numele clubului în cauză.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA
PILE ȘI ȘTAMPILE

Messi este deja sub contract cu Visit Saudi și promovează frecvent destinațiile turistice ale regatului.
Jucătorul de 35 de ani a fost suspendat recent de actualul său club, Paris Saint-Germain, pentru că a vizitat Arabia Saudită, lipsind de la antrenamentele clubului.

Messi și-a cerut scuze coechipierilor săi și clubului după suspendare, iar acum a revenit la antrenamentele liderului campionatului.

Contactată de jurnaliști, PSG a precizat că contractul lui Messi este valabil până la 30 iunie.

,,Dacă clubul ar fi vrut să-i reînnoiască contractul, ar fi făcut-o mai devreme” , a declarat o sursă din cadrul clubului parizian.

Plecarea lui Messi în Arabia Saudită este „o afacere încheiată”

Potrivit lui Fabrizio Romano, Messi își va onora finalul de contract așa cum a fost planificat și va lua o decizie în privința viitorului său doar la finalul sezonului fotbalistic.

Rapoarte recente au plasat clubul saudit Al-Hilal în fruntea cursei pentru a-l semna pe campionul mondial, cu o ofertă evaluată la 400 de milioane de euro pe an.

Transferul lui Messi în Arabia Saudită îl va pune din nou față în față cu Cristiano Ronaldo, după ce a împărtășit o rivalitate de lungă durată. Atacantul portughez se află în prezent la Al Nassr, după ce a sosit de la Manchester United în decembrie anul trecut.

,,Negocierile nu au durat atât de mult ca în cazul lui Ronaldo” , a declarat sursa saudită, adăugând că, la fel ca în cazul lui Messi, pachetul financiar a venit din partea fondului suveran de investiții saudit (PIF).