• Paris Saint-Germain nu va prelungi contractul lui Lionel Messi.
  • Messi a plecat, luni, în Arabia Saudită, pentru a onora un contract de sponsorizare, fără să anunţe clubul.
  • Decizia a dus la o suspendare de două săptămâni fără salariu şi fără antrenament pentru fostul jucător al Barcelonei.

Atacantului Lionel Messi de la Paris St Germain nu i se va reînnoi contractul cu clubul în urma unei călătorii neanunțate în Arabia Saudită, a anunțat marți cotidianul sportiv francez L’Equipe, citează Reuters.

Lionel Messi, suspendat de PSG

Într-un răspuns pentru AFP, PSG s-a rezumat să transmită că ,,va lua o măsură disciplinară împotriva lui Lionel Messi, din cauza deplasării sale în Arabia Saudită” .

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Messi a semnat o clauză opțională pentru al treilea sezon în contractul său atunci când a sosit în 2021. Oficialii clubului au decis să nu o activeze, se arată în raport.

Jucătorul în vârstă de 35 de ani a fost suspendat marți pentru două săptămâni, a adăugat L’Equipe, deoarece trebuia să se antreneze cu echipa sa după înfrângerea cu 3-1 suferită duminică acasă cu Lorient în Ligue 1, dar în schimb a zburat în Arabia Saudită.

Câștigătorul Cupei Mondiale din Argentina are interdicție de a juca sau de a se antrena cu echipa, iar salariul său va fi reținut pe perioada suspendării.

Messi va rata următoarele meciuri din Ligue 1 împotriva lui Troyes și Ajaccio, dar ar putea reveni pentru meciul cu Auxerre din 21 mai. El va fi apoi disponibil pentru club până la finalul sezonului, pe 3 iunie.

PSG este lider în clasament cu 75 de puncte din 33 de meciuri, cu cinci puncte în fața ocupantei locului doi, Olympique de Marseille.

Citește și

FOTO-VIDEO. Cele mai frumoase și cele mai atipice ținute de la Met Gala 2023. Doja Cat „s-a deghizat” în pisica lui Karl Lagerfeld

Un oraș industrial cu grătare ieftine este atât de popular încât autoritățile le spun oamenilor să meargă în altă parte

FOTO. Trei dintre rochiile prințesei Diana vor fi scoase la licitație în Los Angeles vara aceasta. Ce sume s-ar putea plăti