S-ar fi semnat cel mai mare contract din istoria sportului. AFP: Plecarea lui Messi în Arabia Saudită este „o afacere încheiată”

ANGERS, FRANCE - APRIL 21: Lionel Messi (30) during the French Ligue 1 match between SCO Angers and Paris Saint-Germain (PSG) on April 21, 2023, at Stade Raymond Kopa in Angers, France. (Credit Image: © Glenn Gervot/Icon SMI via ZUMA Press)

Lionel Messi va juca în Arabia Saudită în sezonul viitor, acceptând un contract profitabil, a declarat marți o sursă pentru AFP.

Starul echipei Paris Saint-Germain, Lionel Messi, va juca în Arabia Saudită în sezonul viitor, a declarat marți o sursă saudită apropiată negocierilor pentru agenția de presă AFP.

Plecarea starului argentinian în Arabia Saudită este ,,o afacere încheiată” , a declarat sursa sub rezerva anonimatului. ,,Contractul este excepțional. Este uriaș. Încă mai punem la punct unele detalii” , a adăugat sursa, fără a dezvălui numele clubului în cauză.

Messi este deja sub contract cu Visit Saudi și promovează frecvent destinațiile turistice ale regatului.
Jucătorul de 35 de ani a fost suspendat recent de actualul său club, Paris Saint-Germain, pentru că a vizitat Arabia Saudită, lipsind de la antrenamentele clubului.

Messi și-a cerut scuze coechipierilor săi și clubului după suspendare, iar acum a revenit la antrenamentele liderului campionatului.

Contactată de jurnaliști, PSG a precizat că contractul lui Messi este valabil până la 30 iunie.

,,Dacă clubul ar fi vrut să-i reînnoiască contractul, ar fi făcut-o mai devreme” , a declarat o sursă din cadrul clubului parizian.

Plecarea lui Messi în Arabia Saudită este „o afacere încheiată”

Potrivit lui Fabrizio Romano, Messi își va onora finalul de contract așa cum a fost planificat și va lua o decizie în privința viitorului său doar la finalul sezonului fotbalistic.

Rapoarte recente au plasat clubul saudit Al-Hilal în fruntea cursei pentru a-l semna pe campionul mondial, cu o ofertă evaluată la 400 de milioane de euro pe an.

Transferul lui Messi în Arabia Saudită îl va pune din nou față în față cu Cristiano Ronaldo, după ce a împărtășit o rivalitate de lungă durată. Atacantul portughez se află în prezent la Al Nassr, după ce a sosit de la Manchester United în decembrie anul trecut.

,,Negocierile nu au durat atât de mult ca în cazul lui Ronaldo” , a declarat sursa saudită, adăugând că, la fel ca în cazul lui Messi, pachetul financiar a venit din partea fondului suveran de investiții saudit (PIF).

Exit mobile version