„Schumacher”, documentarul care va oferi imagini nemaivăzute cu legendarul pilot din F1, după accidentul din 2013. Când va apărea

Imagini cu Michael Schumacher, după accidentul suferit la schi, în 2013, vor fi publicate, într-un documentar, la finele acestui an. Astfel, familia legendarului pilot de Formula 1 a decis să arate întregii lumi cadre cu Schumacher, după episodul nefericit din Alpi. Noul documentar sărbătorește viața pilotului, aceasta luptându-se în continuare cu recuperearea post-accident, potrivit Daily Mail.

Producția a fost amânată până la pandemia Covid-19, dar acum este „terminată”.

Familia Schumacher a susținut proiectul

Filmul va oferi imagini rare ale lui Schumacher din cariera sa și din ultimii ani, interviuri cu soția Corinna, fiul Mick, fiica Gina-Marie și tatăl Rolf. Schumacher nu a mai fost văzut în public de la un accident de schi în 2013. Atunci, germanul a suferit o leziune cerebrală gravă, iar starea sa a fost secretă.

Familia Schumacher a susținut filmul și se pare că ar fi oferit înregistrări private cineaștilor. „Schumacher” este opera documentariștilor germani Michael Wech și Hanns-Bruno Kammertons. Sabine Kehm, purtătorul de cuvânt al familiei Schumacher, a declarat: „Filmul descrie cariera impresionantă a lui Michael, dar și multe dintre fațetele omului complex.

Exit mobile version