• Sergio Perez și Max Verstappen sunt despărțiți de doar șase puncte în clasamentul campionatului, după ce au câștigat câte două curse în acest sezon.
  • Perez speră să aibă mai mult noroc în acest an, după ce a suferit o problemă la motor în 2022.
  • Performanțele sale din acest an l-au forțat pe Verstappen să ia notă, mexicanul dovedindu-se un adversar demn de olandez.

Ralf Schumacher nu crede că Red Bull va dori ca Max Verstappen și Sergio Perez să mai fie coechipieri pentru mult timp, germanul numind doi piloți care ar putea veni în locul mexicanului. A fost un weekend perfect pentru Perez la Baku deoarece a obținut victoria atât în Sprint, cât și în Marele Premiu de duminică, scrie Express UK.

Astfel, a reușit să reducă diferența față de Verstappen în fruntea clasamentului la doar șase puncte înainte de Marele Premiu de la Miami din acest weekend. Perez speră să aibă mai mult noroc în acest an, după ce a suferit o problemă la motor în 2022 care l-a costat șansa de a lupta pentru un loc pe podium.

Performanțele sale din acest an l-au forțat pe Verstappen să ia notă, mexicanul dovedindu-se un adversar demn de olandez în primele etape ale sezonului. Această rivalitate s-a revărsat chiar și într-o oarecare furie între cei doi în unele momente și au existat rapoarte care indică faptul că coechipierii sunt departe de a fi cei mai buni prieteni.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Schumacher crede că Verstappen va avea în cele din urmă prea mult pentru Perez pe parcursul sezonului pentru a-și adjudeca al treilea titlu. Câștigătorul a șase Mari Premii a subliniat că Red Bull va dori să evite ca orice problemă reală să iasă la suprafață prin înlocuirea lui Perez cu cineva precum Daniel Ricciardo sau Yuki Tsunoda în viitorul apropiat.

Sergio a fost puternic în Azerbaidjan și are potențialul, aici și acolo, de a fi mai rapid decât Max”, a scris Schumacher în rubrica sa de la Sky Germania. Dar, în perspectiva luptei pentru Campionatul Mondial, nu cred că are consistența lui Verstappen. De asemenea, uneori face greșeli sub presiune, când nu este mulțumit de mașină. Verstappen nu face aceste greșeli, așa că eu cred că va fi cel mai bun pilot pe parcursul anului”.

Citește și