• Serena Williams a atras toate privirile la Australian Open, unde a venit într-un echipament care îi acoperea doar un picior
  • Jucătoarea în vârstă de 39 de ani a purtat un echipament cu culori „ţipătoare” în prima rundă a turneului
  • Campioană de şapte ori la Melbourne, Williams a învins-o pe Laura Siegemund

Serena Williams a învins-o pe Laura Siegemund, din Germania şi s-a calificat în turul doi de la Australian Open, relatează Daily Mail. Americanca nu a mai apărut accidentată la umăr, dar tot a atras privirile prin echipamentul pe care l-a purtat.

În vârstă de 39 de ani, Williams este favorita numărul 10 la turneul australian. Ea s-a retras în meciul cu Ashleigh Barty, din semifinala unui turneu de pregătire, acuzând o accidentare. În turul următorul, Serena Williams va juca împotriva locului 99 WTA Nina Stojanovic, care a eliminat-o în primul tur pe Irina Begu. Serena Williams este în cursa de urmărire a celui de al 24-lea Mare Şlem din carieră.

Foto: Profimedia

Echipamentul pe care l-a purtat pe Rod Laver Arena îi acoperea un singur picior, însă i-a purtat noroc, calificându-se în următorul tur. Părerile pe social media sunt împărţite în ceea ce priveşte ţinuta Serenei.

Recomandări

UE COOPEREAZĂ CU MOLDOVA
FLACĂRA OLIMPICĂ AJUNGE LA CANNES
CÂȚI BANI FACI DIN YOUTUBE
PIAȚA AUTO CREȘTE ÎN ROMÂNIA
CUM VA FI VREMEA
MERKEL ÎȘI PUBLICĂ MEMORIILE

„Ador ţinuta. Cu siguranţă revine în cea mai bună formă fizică”, a spus un utilizator, în timp ce altul nu a văzut-o cu ochi buni pe Williams, care a atras şi în trecut atenţia cu echipamentele ei

„Ce bine că o plătesc, arată cumplit”, a spus o altă persoană.