• Simona Halep s-a retras de la turneul de la Cincinnati.
  • Sportiva are o ruptură la piciorul drept.
  • Halep și-a anunțat fanii pe Twitter.

Simona Halep a anunțat că se retrage de la turneul de tenis de la Cincinnati din cauza unei accidentări. Sportiva a mai spus că va încerca să se refacă rapid și să participe la US Open.

Simona Halep le-a comunicat fanilor săi că are o ruptură la piciorul drept.

Din păcate, o radiografie din această dimineață a arătat că am o mică ruptură la aductorul piciorului drept și, din acest motiv, ar fi prea riscant să joc astăzi. Mă voi odihni și voi face totul pentru a fi pregătită de US Open. Pentru fanii din Cincinnati, a fost frumos să vă revăd“, a anunțat Simona Halep pe Twitter.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Simona Halep, aflată pe locul 13 în clasamentul mondial, s-a retras din turul II al turneului de la Cincinnati. Marți, în primul tur ea a învins-o pe poloneza Magda Linette în trei sferturi: 6-4, 3-6, 6-0. Și în timpul acelei partide, Halep a avut probleme și a cerut intervenția medicului.

Românca încearcă să revină după o accidentare lungă. Săptămâna trecută, la turneul de la Montreal, în primul meci după pauză, Halep a fost învinsă de americanca Danielle Rose Collins, locul 28 mondial. Tot din cauza accidentării, Simona Halep nu a participat la turneul din cadrul Jocurilor Olimpice din Japonia.