• Qatar găzduiește în acest an Salonului Internațional de Automobile de la Geneva.
  • Salonul se desfășoară la Doha în perioada 5 – 14 octombrie.
  • Evenimentul găzduiește 31 de mărci de automobile în 10.000 de metri pătrați.

Qatar este pregătit să găzduiască ediția din acest an a Salonului Internațional de Automobile de la Geneva, iar de pe 5 până în 14 octombrie, ai parte de cele mai recente inovații și performanțe din industrie.

Cu o suprafață de peste 10.000 de metri pătrați avem Doha Exhibition and Convention Center, iar aici,
timp de 10 zile, ai parte de 31 de mărci auto, precum: Porche, Lamborghini McLaren, Mercedes-Benz, Volkswagen și BMW. Anul acesta există o vitrină specială cu mașini de lux, sport sau clasice.

De ce în Qatar

Asta datorită parteneriatului dintre Anadolu Sandro Mesquita, directorul general al Salonului Internațional Auto de la Geneva și platforma din Doha. Încă din 2020 s-a pregătit terenul pentru Qatar,dar a venit pandemia, iar planul a picat, deci compania este una, dar cu două platforme: Geneva și Doha, și desigur vorbim de bani.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Vedem în general, dar mai ales în ultimul timp investițiile aduse în Qatar, am avut Cupa Mondială, iată că vara aceasta am avut și investiții majore în aeroportul din Doha, noul lounge Louis Vuitton și nu doar atât.

Iar ca deschiderea să aibă un gust plăcut, Mesquita a anunțat și încheierea marelui tur organizat de acesta, Tour d’Excellence, care a început în data de 28 august și s-a terminat pe 11 septembrie. Vorbim de o călătorie de 6.500 de km, un Volkswagen ID Buzz, și o rută Geneva Doha traversând 12 țări și arătând totodată fezabilitatea mașinilor electrice, căci da, vom avea parte și de invoații în domeniul mașinilor electrice la acest Slon Auto.

Citește și: