• Grimsby este doar a şasea echipă din al patrulea eşalon sau de mai jos care ajunge în sferturile de finală ale Cupei Angliei de la începutul competiţiei, în 1958-59.
  • Managerul lui Manchester, Erik Ten Hag, a fost încântat de jucătorii săi.
  • Rezistenţa acestei echipe şi convingerea că vor câştiga a fost magnifică”, a declarat olandezul pentru ITV.

Manchester United a revenit de la 0-1, pentru a învinge cu 3-1 pe West Ham United şi a ajunge în sferturile de finală ale Cupei Angliei, în timp ce echipele din Premier League, Tottenham Hotspur şi Southampton, au suferit înfrângeri surprinzătoare miercuri seara.

La trei zile după ce a câştigat Cupa Ligii, Manchester United a fost condusă în minutul 54 după golul lui Said Benrahma, pe Old Trafford, dar un autogol al lui Nayef Aguerd de la West Ham şi golurile de final ale lui Alejandro Garnacho şi Fred au trimis gazdele în optimi.

Managerul lui Manchester, Erik Ten Hag, a fost încântat de jucătorii săi.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
NE IA A.I.-UL JOBUL?
TU CREZI ÎN MANIFESTARE?
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?

Rezistenţa acestei echipe şi convingerea că vor câştiga a fost magnifică”, a declarat olandezul pentru ITV.

West Ham, care a câştigat o singură dată pe Old Trafford în ultimele 22 de vizite, a profitat de o apărare neglijentă pentru a deschide scorul.

Am avut un sentiment puternic că încă putem câştiga meciul, aţi văzut credinţa, a existat calm, nu a existat niciun moment de panică”, a spus Ten Hag.

Tottenham a suferit o înfrângere cu 1-0 pe terenul celor de la Sheffield United, din Championship, după ce Iliman Ndiaye a marcat cu 11 minute înainte de final şi i-a eliminat astfel pe vizitatori.

Prestaţia tuturor jucătorilor a fost de primă clasă, iar băieţii experimentaţi din spate au fost şi ei de clasă”, a declarat managerul lui Sheffield United, Paul Heckingbottom, pentru BBC.

Grimsby Town, locul 16 în League Two, şi-a continuat parcursul de vis în Cupa Angliei, după ce două penalty-uri transformate de Gavan Holohan au eliminat Southampton cu 2-1 pe teren propriu şi au trimis echipa din liga a patra în optimi pentru prima dată în 84 de ani.

Grimsby a condus cu 2-0 la scurt timp după pauză, dar Southampton a redus din diferenţă prin Duje Caleta-Car pentru un final tensionat.

Pur şi simplu încântat pentru jucători. Ne-am păstrat disciplina. Uitaţi-vă ce înseamnă asta pentru suporteri. Ne-am prezentat, sperând la un miracol şi să fim în sferturi de finală este incredibil. Este pur şi simplu o zi fantastică”, a declarat managerul lui Grimsby, Paul Hurst, la ITV.

Grimsby este doar a şasea echipă din al patrulea eşalon sau de mai jos care ajunge în sferturile de finală ale Cupei Angliei de la începutul competiţiei, în 1958-59.

Liderul din Championship, Burnley, a învins Fleetwood Town cu 1-0 în cealaltă partidă a serii şi şi-a asigurat o deplasare în sferturile de finală la campioana Manchester City.