• Acesta a murit la vârsta de 31 de ani.
  • El s-a mutat în Turcia în septembrie anul trecut, semnând cu Hatayspor din Antakya, cu un contract pe un an.
  • Atsu a petrecut opt ani semnând cu cluburi din Premier League, printre care Chelsea, Bournemouth, Everton și Newcastle.

Trupul fostului fotbalist Christian Atsu de la Newcastle United a fost găsit sub dărâmăturile clădirii în care locuia în Turcia, a anunțat agentul său. Jucătorul ghanez fusese identificat greșit și anunțat în mod eronat că a fost spitalizat săptămâna trecută.

Agentul Nana Sechere a scris pe Twitter: Este cu cea mai grea dintre inimi că trebuie să anunț tuturor doritorilor de bine că, din păcate, corpul lui Christian Atsu a fost recuperat în această dimineață Cele mai profunde condoleanțe merg la familia sa și la cei dragi. Aș dori să profit de această ocazie pentru a mulțumi tuturor pentru rugăciunile și sprijinul lor. Vă rog ca, în timp ce facem aranjamentele necesare, să respectați cu toții intimitatea familiei în aceste momente foarte dificile.”

Atsu a petrecut opt ani semnând cu cluburi din Premier League, printre care Chelsea, Bournemouth, Everton și Newcastle.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

El a fost semnat de Chelsea în 2013 înainte de a fi trimis sub formă de împrumut la clubul olandez Vitesse.
Extrema a mai jucat pentru Everton, Bournemouth și Newcastle în timpul împrumuturilor de pe Stamford Bridge. Atsu și-a încheiat cariera în Premier League după ce a jucat 121 de meciuri.

El s-a mutat în Turcia în septembrie anul trecut, semnând cu Hatayspor din Antakya, cu un contract pe un an. Agentul lui Atsu din Turcia, Murat Uzunmehmet, a declarat reporterilor că jucătorul a fost găsit sub dărâmăturile casei sale din sudul Turciei.

El a spus: Corpul fără viață al lui Atsu a fost găsit sub dărâmături. În prezent, mai multe obiecte sunt încă scoase. A fost găsit și telefonul său”.