• La Turneul Campionilor de la Torino, Rafael Nadal a fost eliminat, deşi a câştigat în două seturi meciul cu Casper Ruud.
  • Rafael Nadal, 36 de ani, a părăsit astăzi cu o victorie Grupa Verde de la Turneul Campionilor, competiţie pe care n-a câştigat-o niciodată în carieră.
  • După două eşecuri la rând în grupă, numărul 2 ATP s-a impus cu scorul 7-5, 7-5 în faţa norvegianului Casper Ruud, 23 de ani, locul 4 ATP, care n-a forţat prea mult, evoluând degajat.

La Turneul Campionilor de la Torino, Rafael Nadal a fost eliminat, deşi a câştigat în două seturi meciul cu Casper Ruud.

Rafael Nadal, 36 de ani, a părăsit astăzi cu o victorie Grupa Verde de la Turneul Campionilor, competiţie pe care n-a câştigat-o niciodată în carieră.

După două eşecuri la rând în grupă, numărul 2 ATP s-a impus cu scorul 7-5, 7-5 în faţa norvegianului Casper Ruud, 23 de ani, locul 4 ATP, care n-a forţat prea mult, evoluând degajat.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Nordicul ştia că va merge mai departe în semifinale, după ce i-a învins pe canadianul Aliassime şi pe americanul Fritz, care au meci direct astă-seară, de la ora 22.00. Cine învinge îl însoţeşte pe Ruud în penultimul act.

Nadal şi Ruud se vor înfrunta apoi într-un meci demonstrativ, pe 23 noiembrie, la Buenos Aires (Argentina). 

La Torino s-a duelat a doua oară în carieră, în circuit. Primul duel a avut la Paris, anul acesta, în finala de la Roland Garros câştigată de Nadal în 3 seturi.

Ruud se antrenează pe zgura de la academia din Mallorca deţinută de Nadal.