Turneul Campionilor și-a consumat deja prima etapă. Grupa roșie a propus pentru prima etapa meciurile Alcaraz-Zverev și Medvedev-Rublev

Turneul Campionilor și-a consumat deja prima etapă în ambele grupe, iar surprizele nu au lipsit.

Grupa roșie a propus pentru prima etapa meciurile Alcaraz-Zverev și Medvedev-Rublev. Alcaraz, numărul 2 mondial, a întâlnit un Alexander Zverev extrem de determinat. După un prim set pe care spaniolul l-a câștigat greu, in tie-break, au urmat doua seturi in care Zverev a făcut legea. a fost 6-3, 6 la 4 pentru german, care si-a asigurat astfel prima victorie la Turneul Campionilor.

În celălalt meci din grupa roșie, rusul Daniil Medvedev nu i-a dat nicio șansă compatriotului sau, Andrei Rublev, pe care l-a învins cu 2 la 0 la seturi. De o ora si 32 de minute a avut nevoie Medvedev pentru a-l învinge cu 6-4, 6-2 pe Rublev. Numărul 3 mondial s-a instalat pe primul loc in grupa roșie iar în următoarea etapă îl va întâlni pe Alxander Zverev.

De partea cealaltă, in grupa verde, meciul zilei este Novak Djokovic – Jannik Sinner. Ambii tenismeni sunt neînvinși, după victoriile împotriva lui Rune, respectiv Tsitsipas.

Citește și

Exit mobile version