• Turneul de tenis feminin Transylvania Open debutează astăzi cu primele meciuri de pe tabolul de calificări.
  • Luni va începe competiția de pe tabloul principal, iar pe tine te așteaptă multe dueluri tari la care te poți uita.
  • Speranțele cele mai mari ale României se află în mâinile jucătoarelor Ana Bogdan și Jaqueline Cristian.


În acest weekend, avem meciurile din calificări, însă și ele vor fi interesante, deoarece dorința jucătoarelor, mai ales a celor tinere, de a ocupa un loc pe tabloul principal le va face să dea tot ce au mai bun. De luni, încep duelurile tari.

Karolina Pliskova, cea care a reușit să se claseze pe prima poziție a clasamentului WTA în 2017, este favorita turneului. Îți amintesc că jucătoarea din Cehia are în palmares două finale de Grand Slam disputate. Este vorba de US Open 2016 și de Wimbledon 2021. În competiție vor lupta și Tatjana Maria, semifinalista de la Wimbledon 2022, respectiv Nadia Podoroska, cea care a ajuns în top 4 la Roland Garros 2020. Bătălia va fi mare, deoarece deținătoarea trofeului, Tamara Korpatsch, și Anna Blinkova, cea care s-a impus în ediția din 2022, vor fi și ele prezente în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

În ceea ce privește șansele României de a câștiga trofeul, speranțele cele mai mari se află în mâinile jucătoarelor Ana Bogdan și Jaqueline Cristian. Ambele au mai fost prezente la Transylvania Open. Surprize pot apărea mereu în tenis și, cine știe, poate faptul că turneul are loc la începutul anului, aduce noroc pentru România, comparativ cu luna octombrie, când au fost organizate edițiile anterioare. Spun asta pentru că, în 2021, la prima ediție, Simona Halep a fost învinsă în finală de Anett Kontaveit, iar, anul trecut, Gabriela Ruse a pierdut în fața Tamarei Korpatsch.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Citește și