• Patru dintre cei mai mari jucători ai tenisul mondial vor juca la demonstrativul de excepţie organizat în cadrul Sports Festival 2024.
  • Spectacolul de tenis va avea loc în 15 iunie, ora 18.00, la BT Arena, pentru a celebra a cincea ediţie a Sports Festival.
  • Agassi şi Graf vor juca în premieră în faţa publicului din România, iar formula de patru, alături de Halep şi Pavel, este o premieră globală.

Simona Halep revine în faţa fanilor şi va juca alături de Andrei Pavel într-un meci demonstrativ cu Andre Agassi şi Steffi Graf, la Sports Festival 2024, organizat în iunie, la Cluj-Napoca.

Patru dintre cei mai mari jucători ai tenisul mondial vor juca la demonstrativul de excepţie organizat în cadrul Sports Festival 2024: Andre Agassi şi Steffi Graf vor face show alături de cea mai bună jucătoare din istoria României, Simona Halep, şi de al doilea cel mai bine clasat jucător român, după Ilie Năstase, Andrei Pavel.

Spectacolul de tenis va avea loc în 15 iunie, ora 18.00, la BT Arena, pentru a celebra a cincea ediţie a Sports Festival.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Agassi şi Graf, în premieră în faţa publicului din România

Agassi şi Graf vor juca în premieră în faţa publicului din România, iar formula de patru, alături de Halep şi Pavel, este o premieră globală.

„Am trăit momente speciale la Cluj, pe acel teren minunat amenajat în cadrul Sports Festival. Abia aştept să mă reîntorc şi să joc acolo, alături de Andre Agassi şi Steffi Graf”, a declarat Simona Halep.

„Anul acesta, la Sports Festival, pe 15 iunie, Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep şi eu ne vom întâlni la Cluj şi o să fie o zi minunată. Abia aştept să-i revăd, mai ales pe Andre cu care am o istorie… am jucat împreună de şapte ori, l-am învins o dată. Sunt nişte omeni nemaipomenţi. Ne vedem acolo”, a spus Andrei Pavel.

Simona Halep a mai jucat la Sports Festival în cadrul a două evenimente speciale care au adus în sala polivalentă mii de fani ai tenisului. Primul a fost în 2019, un adevărat spectacol cu multe momente amuzante oferite de Simona Halep care a făcut show alături de Marius Copil, Daniela Hantuchova şi Fabio Fognini. Nu a lipsit de la eveniment nici antrenorul ei de atunci, Darren Cahill.
Al doilea a fost un eveniment de gală, din 2022: meciul de retragere din cariera sportivă a lui Horia Tecău, vicecampion olimpic şi dublu câştigător de Grand Slam la dublu, la care a mai participat şi Robert Lindstedt şi Marius Copil.

Andrei Pavel a fost prezent la Sports Festival şi în 2018, alături de fraţii Bryan şi de Goran Ivanisevic, pentru un demonstrativ de colecţie.

Citește și