• Publicația franceză We love Sport a scris un articol detaliat despre situația sportivei.
  • Simona l-a criticat public pe șeful academiei americane de tenis, despre care a spus că ar fi trebuit să iasă public mai devreme și să-și asume vinovăția.
  • Simona Halep va lupta de una singură la TAS pentru a încerca să schimbe decizia de 4 ani de suspendare după ce tribunalul Sport Resolutions a decis că este vinovată de dopaj.

Simona Halep va lupta de una singură la TAS pentru a încerca să schimbe decizia de 4 ani de suspendare după ce tribunalul Sport Resolutions a decis că este vinovată de dopaj. Publicația franceză We love Sport a scris un articol detaliat despre situația sportivei.

Publicația franceză îi ia apărarea Simonei, pe care o consideră o victimă a împrejurărilor, după ce relațiile dintre sportivă și Patrick Mouratoglu s-au răcit considerabil. Simona l-a criticat public pe șeful academiei americane de tenis, despre care a spus că ar fi trebuit să iasă public mai devreme și să-și asume vinovăția, nu la începutul lunii noiembrie, la mai bine de un an și o lună de la suspendarea sportivei și doar după ce Simona a depus contestația la TAS.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Jurnaliștii de la We Love Sport spun că este foarte surprinzătoare atitudinea echipei Mouratoglu, care imediat după anunțul suspendării Simonei anunța că va face totul pentru a-i dovedi nevinovăția. Însă sprijinul academiei a părut că se diminează odată cu treecerea timpului.

Simona se găsește acum în situația de a fi singură la TAS, pentru a se apăra. Clanul Mouratoglu, așa cum l-au numit cei de la We love Sport, s-a retras total din apărarea sportivei, care nu mai are niciun sprijin la audierile din 7-9 februarie, în afară de cel al avocatului ei.

Citește și