• Super Bowl va fi urmărit de 100 de milioane de telespectatori
  • NFL va face peste un 1 miliard de dolari din vânzarea de produse sportive
  • Reclama din pauza partidei, de 30 de secunde, costă 5,5 milioane de dolari

Cel mai mare eveniment sportiv al Americii, Super Bowl, este gata să înceapă. Mai bine de 100 de milioane de telespectatori vor urmări, pe Fox Sports, confruntarea dintre Kansas City Chiefs și Tampa Bay Buccaneers.

La 8 februarie va cânta The Weeknd, artistul care a avut trei albume pe locul 1 în topurile americane. Imnul va fi intonat de Eric Church, artist de muzică country, nominalizat la 10 Grammy de-a lungul carierei, și de Jazmine Sullivan. Ea este o cântăreață de R&B și are 12 nominalizări la Grammy.

Sumele de bani care se vehiculează sunt amețitoare. NFL va face mai bine de un 1 miliard de dolari din vânzarea de produse sportive. Din bilete se scoteau peste 65 milioane de dolari, dar, anul acesta, în tribune vor fi doar 25.000 de oameni, dintre care o treime fac parte din cei care lucrează în domeniul medical și sunt vaccinați.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Drepturile tv, cumpărate de CBS, au costat 1,1 miliarde de dolari. Celebrele reclame din pauza partidei, de 30 de secunde, vor scoate din buzunarul doritorilor 5,5 milioane de euro. Doar reclamele, de pe durata întregului eveniment, aduc 450 de milioane de dolari. Cele mai multe sunt la mașini, băuturi și computere.