• În vârstă de 35 de ani, Amrit Magar s-a deplasat în suburbia londoneză unde locuiește Emma Răducanu cu părinții ei.
  • Într-o zi, acesta i-a lăsat un bilet în care spunea că adolescenta merită dragoste.
  • Altă dată, a desenat o hartă ilustrând cei 23 de kilometri pe care i-a parcurs pe jos din Edgware, în nordul Londrei, în speranța că o va întâlni pe campioană.

Emma Răducanu a declarat că nu se mai simte în siguranță în propria casă după ce un hărțuitor a vizitat-o de trei ori și a furat pantoful tatălui ei drept suvenir. Campioana de la US Open, în vârstă de 19 ani, a declarat poliției că se uită în permanență peste umăr după ce un fost curier de la Amazon, îndrăgostit, i-a urmărit adresa și i-a lăsat bilete, flori și chiar decorațiuni de Crăciun.

După ce a urmărit-o la televizor în timp ce era șomer, Amrit Magar, în vârstă de 35 de ani, a călătorit în suburbia londoneză în care Emma Răducanu locuiește cu părinții ei și a cerut străinilor indicații pentru a ajunge la casa ei.

După ce a localizat adresa, într-o zi i-a lăsat un bilet în care spunea că adolescenta merită iubire, iar cu o altă ocazie a desenat o hartă ilustrând cele 23 de mile pe care le-a parcurs pe jos din Edgware, în nordul Londrei, în speranța că o va întâlni. Pe data de 4 decembrie, Magar a decorat cu luminițe de Crăciun un brad din grădina din fața casei Emmei Răducanu și apoi a furat un trening de pe verandă, crezând că aparține vedetei sportive. Acesta aparținea tatălui ei, Ian, care l-a recunoscut pe Magar din imaginile de pe camera video, ca fiind o persoană care vizitase proprietatea anterior și l-a urmărit cu mașina sa, informând poliția.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Când a fost arestat, Magar a fost găsit cu pantoful în geantă și i-a informat pe ofițeri că voia un suvenir. Magar a fost găsit vinovat de hărțuire ieri la Tribunalul Bromley Magistrates’ Court. El va fi condamnat luna viitoare.