Un jucător al echipei FC Nantes, în comă indusă după ce i s-a făcut rău la antrenament

nantes Sursa foto: FC Nantes - Arnaud Duret
  • Un jucător al formației franceze FC Nantes, în vârstă de 19 ani, a suferit un atac de cord, joi, la finalul antrenamentului.
  • El a fost băgat în comă indusă.
  • Clubul nu a precizat identitatea fotbalistului, „din respect şi la solicitarea familiei”.

Un jucător în vârstă de 19 ani care evoluează la echipa a doua a FC Nantes a suferit un atac de cord, joi, la finalul antrenamentului. El a fost băgat în comă indusă, potrivit Le Parisien.

El a fost imediat preluat și evacuat la spital. Într-un comunicat publicat vineri, clubul subliniază că tânărul este „în prezent spitalizat”. Din respect și la cererea familiei, nu vom dezvălui identitatea acesteia. (…) FC Nantes îi oferă tot sprijinul său jucătorului, precum și familiei și apropiaților săi”.

Accidentul a avut loc la finalul antrenamentului și a fost resuscitat pe gazon, cu ajutorul unui defibrilator. Tânărul de 19 ani a fost preluat rapid de medici și transportat la Spitalul Universitar din Nantes. Potrivit Ouest-France, el a fost băgat într-o comă artificială.

Clubul a obţinut amânarea meciului din National 2 pe care echipa a doua îl avea programat sâmbătă cu Andrezieux-Boutheon FC.