• Universitatea Craiova a ratat joi seara calificarea în grupele Conference League, după ce a fost învinsă în play-off-ul competiţiei de israelienii de la Hapoel Beer Sheva, la loviturile de departajare.
  • După 120 de minute scorul a fost egal 2-2, la general. Ivan şi Bancu au ratat de la 11 metri.
  • În meciul tur din play-off-ul Conference League Universitatea Craiova a remizat cu Hapoel Beer Sheva, scor 1-1, iar oltenii au jucat în 10 oameni o repriză întreagă, după ce Paul Papp a văzut cartonaşul roşu la pauza meciului.

Universitatea Craiova a ratat joi seara calificarea în grupele Conference League, după ce a fost învinsă în play-off-ul competiţiei de israelienii de la Hapoel Beer Sheva, la loviturile de departajare. După 120 de minute scorul a fost egal 2-2, la general. Ivan şi Bancu au ratat de la 11 metri.

În meciul tur din play-off-ul Conference League Universitatea Craiova a remizat cu Hapoel Beer Sheva, scor 1-1, iar oltenii au jucat în 10 oameni o repriză întreagă, după ce Paul Papp a văzut cartonaşul roşu la pauza meciului.

În meciul retur, din Israel, gazdele au început bine şi au fost oprite de Lazar să deschidă scorul, în minutul 3, portarul oltenilor fiind la post la centrarea lui Ansah, ce putea fi periculoasă.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Acelaşi Lazar scapă neînvins, la şutul deviat al lui Safuri, din minutul 23.

Portarul craiovenilor s-a evidenţiat din nou, în minutul 30, când a reţinut şutul din unghi al lui Selmani.

Gazdele au încheiat repriza în ofensivă, cu un atac prelungit, Lazar şi defensiva olteană reuşind să se opună cu succes.

Prima parte a reprizei secunde e dominată de Universitatea, portarul Glazer fiind pus de mai multe ori la încercare, Mateiu de două ori, Hanca şi Baiaram nereuşind să-l învingă.

A venit apoi rândul lui Lazar să iasă în evidenţă cu două intervenţii, înainte de fluierul final al primelor 90 de minute, care au consfinţit scorul de 0-0 şi la general.

În minutul 104 al prelungirilor, Ante Roguljic a executat perfect o lovitură liberă de pe flancul drept, trimiţândnd mingea direct în poarta lui Glazer.

Israelienii au egalat apoi, imediat, peste doar 2 minute, prin Hemed, care a reluat cu capul o centrare din lovitură liberă.

Oltenii scapă de înfrângere în ultimul minut de joc, Lazar salvând eroic după o pătrundere a lui Safuri.

La loviturile de departajare, oltenii au ratat prin Ivan şi Bancu, în timp ce gazdele au marcat de patru ori, asigurându-şi astfel calificarea în grupele competiţiei.

Joi seara, CFR Cluj şi FCSB s-au calificat în faza grupelor, după victorii pe final de meci cu Maribor (1-0) şi Viking (3-1).