• Vești bune pentru Simona Halep. Sportiva română ar putea reveni pe terenul de joc mai devreme decât se aștepta.
  • Simona este suspendată deja de zece luni, după ce a fost depistată pozitiv tot la US Open la Roxadustat.
  • Organizatorii US Open au inclus-o pe sportiva noastră pe entry list.

Vești bune pentru Simona Halep. Sportiva română ar putea reveni pe terenul de joc mai devreme decât se aștepta. US Open este turneul la care am putea s-o vedem din nou pe Simona pe teren.

Organizatorii turneului american de mare șlem au inclus-o pe sportiva noastră pe entry list, o listă preliminară de jucătoare de tenis care ar putea participa. Simona așteaptă în continuare verdictul comisiei de ancheta a tribunalului din Londra, unde Simona este acuzată că s-a dopt în mod voit cu Roxadustat.

Simona este suspendată deja de zece luni, după ce a fost depistată pozitiv tot la US Open la substanța care ajută la accelerarea fluxului sanguin, ceea ce dă un boost de energie sportivului care o folosește.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC

Scenariul perfect pentru Halep ar fi să primească o suspendare de 2 ani din partea tribunalului independent din Londra. Totuși, acesta nu va fi un verdict definitiv. Avocații Simonei ar putea ataca verdictul la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne, unde, de obicei, mai ales în cazul sportivilor care nu sunt dovediți clar că s-au dopat în mod voit, pedeapsa se înjumătățește.

Asta ar presupune că suspendarea expiră exact înainte de începerea turneului american de grand slam de la New York. Alături de Simona, pe tabloul US Open se mai află pe entry list și Irina Begu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan și Patricia Țig, toate aflate pe clasamentul protejat, pentru că sunt în primele 100 WTA.

Citește și: