• Un grup de fani ai Fiorentinei îmbrăcați în negru au atacat miercuri după-amiază suporterii lui Hammers.
  • Se estimează că aproximativ 20.000 de fani ai lui West Ham au călătorit la Praga.
  • Videoclipurile de pe rețelele de socializare arată cum fanii au aprins rachete de semnalizare și au aruncat cu mese în barul situat chiar lângă Piața Orașului Vechi din Praga.

Poliția cehă a reținut 16 persoane după ce ciocnirile violente dintre fanii lui West Ham United și cei ai Fiorentinei au afectat pregătirea finalei Ligii Conferinței Europa de la Praga, scrie The Independent.

Un grup de fani ai Fiorentinei îmbrăcați în negru au atacat miercuri după-amiază suporterii lui Hammers într-un bar din centrul orașului Praga, rănind trei clienți, au declarat autoritățile.

Videoclipurile de pe rețelele de socializare arată cum fanii au aprins rachete de semnalizare și au aruncat cu mese în barul situat chiar lângă Piața Orașului Vechi din Praga. Un ofițer de poliție a fost, de asemenea, atacat.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Fanii Italiei au atacat fanii lui West Ham într-un bar de pe strada Rytirska, rănind trei persoane”, a anunțat poliția cehă pe Twitter. Un ofițer de poliție a fost, de asemenea, atacat. Am restricționat libertatea personală a 16 persoane”.

Peste 10.000 de polițiști sunt la datorie în capitala cehă, existând preocupări majore de securitate în jurul meciului, având în vedere numărul mare de suporteri care au călătorit fără bilete. Se estimează că aproximativ 20.000 de fani ai lui West Ham au călătorit la Praga, chiar dacă numărul de bilete alocate clubului pentru meci a fost mai mic de 6.000, având în vedere dimensiunile reduse ale stadionului Slavia Praga care găzduiește meciul.

Uefa a promis, de asemenea, o prezență de securitate sporită la Eden Arena, deoarece organismul de conducere este disperat să evite repetarea scenelor haotice care au afectat finala Ligii Campionilor din sezonul trecut dintre Liverpool și Real Madrid la Paris.

Citește și: