• Săptămâna trecută, Cristiano Ronaldo a confirmat mult-așteptatul său transfer la clubul saudit Al-Nassr.
  • În timpul conferinței sale de presă, CR7 a făcut o greșeală, declarând că s-a mutat în Africa de Sud în loc de Arabia Saudită.
  • Ultima sa înțelegere cu Al-Nassr l-a făcut pe fotbalistul de 37 de ani cel mai bine plătit jucător de fotbal de pe planetă, cu o marjă considerabilă față de superstarul francez și de la PSG, Kylian Mbappe.

Săptămâna trecută, fostul atacant al lui Manchester United și Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a confirmat mult-așteptatul său transfer la clubul saudit Al-Nassr.

Megastarul fotbalistic Cristiano Ronaldo a fost atacat pe Twitter după ce a făcut o gafă la ceremonia de prezentare a clubului saudit Al-Nassr, marți seară, relatează presa internațională.

În timpul conferinței sale de presă, CR7 a făcut o greșeală, declarând că s-a mutat în Africa de Sud în loc de Arabia Saudită.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

„Nu este sfârșitul carierei mele să vin în Africa de Sud” , a declarat el presei, la primul său briefing cu presa în calitate de jucător al lui Al-Nassr.

Al-Nassr este un club din Arabia Saudită, cu sediul la Riad.

După gafa sa, fanii fotbalului din întreaga lume au început să-l ironizeze pe Twitter. Bietul om nici măcar nu știe unde joacă. Rugați-vă pentru Ronaldo!” , a scris un fan.

Este complet spălat, prăfuit și terminat. Cel mai supraevaluat jucător din toate timpurile” , a susținut un altul.

Sunt sigur că nu știe nici măcar numele echipei sale” , a declarat un al treilea.

Arabia Saudită, Al-Nassr chiar l-a plătit pe Cristiano Ronaldo cu 200 de milioane de dolari pentru a spune că este încântat să joace în Africa de Sud” , a spus sarcastic un al patrulea.

Al-Nassr l-a făcut pe CR7 cel mai bine plătit jucător de fotbal de pe planetă

Mutarea în Orientul Mijlociu, în valoare de 200 milioane de dolari pe an, a fost făcută după ce Manchester United i-a reziliat contractul în noiembrie.

Decizia echipei din Premier League de a se despărți de Ronaldo a venit în urma interviului acordat de acesta prezentatorului britanic Piers Morgan, în care a criticat conducerea clubului, inclusiv pe managerul Erik ten Hag.

Cu toate acestea, criticii jucătorului născut la Funchal au susținut că acesta a ajuns în regat doar de dragul banilor, deoarece nu ar fi putut câștiga sume atât de mari în Europa sau în altă parte, mai ales când performanțele sale erau în scădere pe teren.

Dar Ronaldo a negat vehement astfel de afirmații, anunțând chiar că a avut mai multe oferte de la unele dintre cele mai mari cluburi din Europa, inclusiv câteva din țara sa, Portugalia.

Am avut multe oferte în Europa, multe în Brazilia, Australia, SUA, chiar și în Portugalia” , a declarat atacantul portughez.

Ultima sa înțelegere cu Al-Nassr l-a făcut pe fotbalistul de 37 de ani cel mai bine plătit jucător de fotbal de pe planetă, cu o marjă considerabilă față de superstarul francez și de la PSG, Kylian Mbappe.

Ronaldo a avut parte de o primire furtunoasă în capitala Arabiei Saudite, țară bogată în petrol, Mrsool Park, o sală plină, cu o capacitate de 25.000 de locuri, care a izbucnit în urale și efecte pirotehnice când a apărut în echipamentul galben și albastru al lui Al Nassr.