VIDEO. Novak Djokovic, în sferturile de la Roland Garros, după un meci incredibil. Sârbul a fost condus cu 2-0 de italianul Musetti

Djokovic este atacat din cauza turneului Adria Tour: mai mulți jucători de tenis s-au infectat cu COVID-19 Sursa Foto: Abaca Press
  • Novak Djokovic s-a calificat luni în sferturile de finală ale Grand Slam-ului de la Roland Garros.
  • Sârbul a revenit spectaculos de la 0-2, în confruntarea cu Lorenzo Musetti.
  • Italianul s-a retras în setul decisiv, la 2-2 și 4-0 pentru Djokovic.

Liderul mondial al clasamentului ATP, Novak Djokovic, s-a calificat luni în sferturile de finală ale Grand Slam-ului de la Roland Garros, revenind spectaculos de la 0-2, în confruntarea cu Lorenzo Musetti (76 ATP). Italianul s-a retras în setul decisiv, la 2-2 și 4-0 pentru Djokovic.

Novak Djokovic a cedat primele două seturi, ambele la tiebreak, 6-7 (7), 6-7 (2), dar a revenit spectaculos, câștigând categoric următoarele două seturi, cu 6-1, 6-0.

În setul decisiv, Djokovic a solicitat intervenția medicului, pentru o ușoară accidentare la mână. Sârbul a dus setul până la 4-0, când italianul Lorenzo Musetti a cedat fizic și a fost nevoit să abandoneze.

Novak Djokovic va întâlni în sferturile de finală un alt italian, pe Matteo Berrettini (9 ATP), care a beneficiat de abandonul lui Roger Federer.

Pentru prezența în semifinală, Novak Djokovic va fi recompensat cu 283.500 euro și 360 puncte ATP.