• Duminică, pilotul de Nascar Andrew Grady l-a atacat pe unul dintre colegii săi, Davey Callihan, în timpul unui test în Virginia.
  • În declarațiile sale de după incident, el nu și-a ascuns furia și și-a asumat gestul.
  • Grady a fost îndepărtat de maşina lui Davey Callahan de către oamenii de ordine şi a declarat presei că a fost provocat de Callahan.

O bătaie violentă a izbucnit în această duminică, 25 septembrie, între doi piloți de stock-car în Nascar roots, ramura regională a acestor curse de mașini de turism foarte populare în Statele Unite ale Americii

Pilotul Andrew Grady l-a lovit violent cu pumnii pe Davey Callahan, un adversar, la o cursă NASCAR din Virginia, după ce cel din urmă i-ar fi arătat un semn obscen, potrivit The Sun și Time News.

Evenimentul s-a petrecut după accidentul în care au fost implicaţi cei doi, atunci când Grady s-a îndreptat spre maşina lui Callahan pentru a-i cere explicaţii acestuia, însă Callahan i-a răspuns cu un gest indecent.

Grady a ripostat cu pumni la semnul obscen arătat de rivalul care nu a putut să-l oprească.

Atunci m-am enervat şi am început să-l lovesc ca Mike Tyson” , a declarat Andrew Grady după incident.

Grady a fost îndepărtat de maşina lui Davey Callahan de către oamenii de ordine şi a declarat presei că a fost provocat de Callahan.