• O coadă imensă s-a format, miercuri, în fața magazinului oficial al PSG.
  • Oamenii s-au înghesuit pentru a fi primii care cumpără un tricou asemănător cu cel pe care Lionel Messi în va purta la echipa franceză.
  • Lionel Messi va purta tricoul cu numărul 30, la PSG, iar prețul echipamentului pleacă de la 83 de euro și ajunge până la 138 de euro. 

O coadă imensă s-a format, miercuri, în fața magazinului oficial al PSG. Oamenii s-au înghesuit pentru a fi primii care cumpără un tricou asemănător cu cel pe care Lionel Messi în va purta la echipa franceză.

Pe site-ul Paris Saint Germain, tricoul a fost sold out după numai 30 de minute de la momentul în care a fost scos la vânzare.

Lionel Messi va purta tricoul cu numărul 30, la PSG, iar prețul echipamentului pleacă de la 83 de euro și ajunge până la 138 de euro. 

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Messi: „Este incredibil să pot trăi această experiență”

Starul argentinian, în vârstă de 34 de ani, a semnat un contract pe doi ani cu opțiune pentru un al treilea sezon, după ce a părăsit Barcelona. Messi a vorbit miercuri la conferința de presă de prezentare, pe stadionul Parc des Princes.

„A fost o mutare foarte grea după atâția ani, a fost o schimbare dificilă după atâta timp, dar din momentul în care am ajuns aici m-am simțit foarte fericit”, a spus Messi.

Sosirea lui Messi oferă celor de la PSG opțiuni de mare calitate în atac, el făcând echipă cu campionul mondial, Kylian Mbappe, și cu atacantul brazilian Neymar.

„Voi juca cu cei mai buni jucători, este foarte frumos, este incredibil să pot trăi această experiență”, a mai spus Messi la conferința de presă.

Președintele Nasser Al-Khelaïfi a deschis conferința de presă declarând: „Sunt încântat că Lionel Messi a ales să se alăture echipei Paris Saint-Germain și suntem mândri să îi urăm bun venit la Paris, alături de familia sa. „

Messi a avut cuvinte elogioase la felul în care a fost primit la Paris: „Primirea pe care am primit-o a fost minunată. Mă simt incredibil de fericit. Abia aștept să încep să joc alături de coechipierii mei. Sperăm că va fi un an extraordinar pentru fani și pentru echipă”.

Vorbind despre momentul debutului său la PSG, Messi a spus: „Va trebui să fac pregătirea de presezon singur și sper să pot juca cât mai curând posibil. Vin să ajut cu multă motivație și cu mai multă dorință ca niciodată”.

Referindu-se la noii săi colegi, argentinianul a mai declarat: „Din afară se vede un grup puternic, un grup unit. Neymar și cu mine ne cunoaștem foarte bine. Sper că vom fi mai puternici împreună, alături de toți coechipierii noștri. Am același entuziasm și aceeași dorință pe care o aveam când eram copil. Staff-ul, antrenorii și echipa au avut mult de a face cu faptul că am ales acest club. Îl cunosc foarte bine pe antrenorul Mauricio Pochettino. Faptul că este argentinian a ajutat de la început, a fost important în luarea deciziei mele.”

Întrebat cum se va adapta la Paris, starul argentinian a spus: „La nivel de familie va fi o experiență frumoasă, ne aflăm într-un oraș spectaculos și ne vom bucura de el. Suntem relaxați și fericiți”.

Messi va purta tricoul cu numărul 30 – același număr pe care l-a purtat în primele două sezoane la Barcelona

Messi a devenit cel mai mediatizat jucător liber de contract din istoria fotbalului, după ce încercările sale de a rămâne la Barcelona au fost respinse săptămâna trecută de liga spaniolă, deoarece salariul său nu ar respecta reglementările financiare, clubul catalan fiind împovărat de datorii de peste 1,2 miliarde de euro.

Suporterii lui PSG au asisatat în ultimul deceniu la o transformare majoră a clubului, după preluarea sa de miliardarii din Quatar. Odată ce contractul lui Messi cu Barcelona a expirat, iar clubul catalan nu și-a putut permite să-l păstreze, PSG a fost unul dintre puținele cluburi care au putut finanța o tranzacție cu argentinianul.

Antrenorul lui PSG, Mauricio Pochettino, a luat rapid legătura cu compatriotul său argentinian după ce Barcelona a anunțat joia trecută că Messi va părăsi clubul la care a evoluat încă de pe când avea 13 ani.

PSG speră nu numai că Messi va ajuta echipa să recâștige titlul în Franța, pe care l-a pierdut în fața lui Lille în sezonul trecut, ci și că va câștiga în sfârșit și Liga Campionilor.

Messi va purta tricoul cu numărul 30 – același număr pe care l-a purtat în primele două sezoane la Barcelona, înainte de a trece la numărul 19 și apoi la prețiosul număr 10, pe care Neymar îl păstrează la PSG.

Se presupune că Messi va fi prezentat fanilor pe stadionul Parc des Princes înainte de startul meciului de sâmbătă seară cu Strasbourg.

Până atunci, el a ieșit în fața stadionului Parc de Prince, unde a fost primit de ultrașii clubului, care îl așteptau încă din dimineața zilei de miercuri, scandând „Bienvenue Messi”.