• Bigfoot apare într-un TikTok creat de @googlemapsfun, un cont cu 8,1 milioane de urmăritori.
  • În videoclip vedem pe cineva care folosește instrumentul Google Street View și, potrivit TikTok, „căută în pădurile Rusiei”, deși acest lucru nu poate fi confirmat.
  • O creatură mare, maro, înconjurată de copaci, poate fi văzută uitându-se în direcția camerei. Pe măsură ce persoana mărește imaginea Bigfoot pare să semene cu o maimuță.

Bigfoot este o creatură misterioasă de care toată lumea a auzit. Se pare că Bigfoot a putut fi văzut prin Google Maps, scrie The Independent.

Bigfoot apare într-un TikTok creat de @googlemapsfun, un cont cu 8,1 milioane de urmăritori care postează unele dintre observările ciudate pe care le întâlnește pe Google Street View.

În videoclipul intitulat: „Cele mai înfricoșătoare lucruri pe care Google Maps le-a înregistrat fără să știe”, vedem pe cineva care folosește instrumentul Google Street View și, potrivit TikTok, „căută în pădurile Rusiei”, deși acest lucru nu poate fi confirmat.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

O creatură mare, maro, înconjurată de copaci, poate fi văzută uitându-se în direcția camerei. Pe măsură ce persoana mărește imaginea, Bigfoot pare să semene cu o maimuță.

Screenshot: Tik Tok

Anul trecut, un cont similar numit @hidden.on.google.earth cu 5,3 milioane de urmăritori a distribuit același clip, dar locația nu a putut fi confirmată, a raportat The Daily Star.

Deoarece ambele conturi au postat imaginea ciudată, videoclipurile lor au primit un total de 6,6 milioane de vizualizări, 242.000 de aprecieri, împreună cu sute de comentarii de la oameni care împărtășesc diferite teorii cu privire la ceea ce ar putea fi fotografia.

O persoană a scris: „Ați găsit legendarul Bigfoot”. ,,Cred că e Bigfoot, nu?” a spus un altul, iar altcineva a adăugat: „Bigfoot este cu adevărat real”.

Deși alții nu erau atât de convinși și credeau că există o explicație mai logică. O persoană a scris: „Bărbat îmbrăcat într-un costum Bigfoot care știa că va veni Google”. Altcineva a comentat: „A fost pentru un film Bigfoot”.

În altă parte, un drumeț care a dat peste o amprentă mare crede că ar putea fi o dovadă a existenței lui Bigfoot.