• Oamenii de știință au ajuns la o concluzie importantă: structura creierului, precum și forma corpului se pot schimba datorită voinței.
  • Acesta este, de asemenea, lucrul pe care se bazează legea secretă a atracției.
  • Pentru a o face să lucreze în favoarea ta, trebuie să înțelegi mai bine cum interacționează mintea și corpul tău.

Marea majoritate a oamenilor nu știu ce putere dețin de fapt în viața aceasta. Întotdeauna credem cț, dacă se întâmplă ceva uimitor sau inexplicabil, poate fi explicat doar ca o coincidență.

Acest lucru arată că suntem blocați în anumite tipare de gândire: în special, credința încăpățânată că totul în viață este determinat de factori externi. Nu putem accepta faptul că putem modela lumea în care trăim așa cum ne dorim să fie.

Dovada științifică a acestui lucru a fost făcută de Richard Davidson, un neurolog de renume mondial de la Universitatea din Wisconsin.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT

El a efectuat un experiment care a implicat opt călugări budiști ale căror minți au fost studiate meticulos. Aceștia au fost puși să-și concentreze gândurile asupra unor sentimente specifice, cum ar fi compasiunea, bucuria sau fericirea. Rezultatele au depășit toate așteptările oamenilor de știință.

Astfel, oamenii de știință au ajuns la o concluzie importantă: structura creierului, precum și forma corpului se pot schimba datorită voinței.

Acesta este, de asemenea, lucrul pe care se bazează legea secretă a atracției. Pentru a o face să lucreze în favoarea ta, trebuie să înțelegi mai bine cum interacționează mintea și corpul tău.

Pentru a realiza acest lucru, Dr. Davidson are câteva sfaturi. Și nu uita, doar atunci când ne schimbăm gândurile ne putem schimba cu adevărat viața.

Cum să facem ca legea atracției să lucreze pentru noi

Creeză o conexiune reală

Noi creăm noi conexiuni în creierul nostru din cunoștințele dobândite prin informare, filosofie și cercetare. De fiecare dată când învățăm ceva nou, realizăm o nouă conexiune neurologică. Memoria menține conexiunea prin repetarea neuronilor. Legea atracției funcționează în același mod.

Dacă petreci o oră în meditație în fiecare zi, timp de două săptămâni, și te concentrezi asupra acelorași gânduri – despre fericirea și dezvoltarea ta personală, îți vei antrena creierul și îți vei „pune” acele gânduri în memorie. În acest fel, vei proiecta gândurile din mintea ta pentru a fi realizate în viitor.

Reprogramează-ți gândurile

S-a dovedit că, de fiecare dată când ai un gând pozitiv sau negativ, acesta creează o reacție chimică în organism. Acest lucru se datorează faptului că sentimentele și emoțiile sunt produsul final al fiecărei experiențe pe care am avut-o până în acel moment.

Cu cât păstrăm mai mult timp un gând în minte, cu atât mai mult menținem probabilitatea ca acesta să se manifeste în viitor, fie că este pozitiv sau negativ.

Dacă avem prea multe gânduri negative, putem întrerupe acest flux negativ doar dacă ne punem în minte gânduri pozitive. În acest fel vor schimba reacțiile organismului. Cu toate acestea, la fel ca în cazul multor alte dependențe, organismului nu îi place în totalitate absența unui proces sau a altuia. Acesta este motivul pentru care este atât de dificil să ne desprindem de tiparele de gândire negative și pentru care continuăm să trăim pe baza dependențelor din trecut.

Asigură-te că sentimentele tale sunt controlate de gândurile tale

Trăim într-o societate în care mintea este servitorul corpului, provocându-ne să trăim în afara propriului destin genetic, unde nu se va întâmpla nimic nou.

Pentru ca propria noastră realitate să se manifeste, trebuie să ne eliminăm „programarea automată”, astfel încât corpul nostru să devină servitorul minții noastre.

De exemplu, atunci când ne simțim nesiguri, începem să ne gândim în mod specific la modul în care ne simțim. Să te „scufunzi” în acel sentiment. Când se întâmplă acest lucru, mintea „supune” corpul și rupe această stare primitivă a ființei.

Numai în acest fel putem deveni o ființă cu adevărat conștientă și putem deveni creatorul propriei noastre vieți.