• Nick Pope a lucrat pentru Ministerul Apărării timp de trei ani, investigând observațiile raportate de OZN-uri, iar acum susține că există o legătură între aparițiile extraterestre și utilizarea energiei nucleare.
  • Nick a declarat la televiziunea americană că se pare că există o legătură nucleară cu aparițiile de OZN-uri.
  • Congresmanul american Tim Burchett spune că autoritățile au ascuns existența extratereștrilor timp de secole.

Nick Pope a lucrat pentru Ministerul Apărării timp de trei ani, investigând observațiile raportate de OZN-uri, iar acum susține că există o legătură între aparițiile extraterestre și utilizarea energiei nucleare. Lumea trebuie să afle de ce OZN-urile par să fie obsedate de bombe nucleare, potrivit unui britanic pasionat de Dosarele X.

Nick Pope, care a petrecut trei ani investigând aparițiile raportate pentru Ministerul Apărării, a declarat că multe dintre întâlnirile apropiate ale personalului militar american au legătură cu energia nucleară. Acestea au avut loc în apropierea bazelor nucleare, a siturilor de testare sau a portavioanelor și submarinelor cu propulsie atomică. Una dintre acestea, care face obiectul unei investigații, este o aparentă prăbușire de OZN-uri la poligonul militar White Sands din New Mexico, în 1945, unde, cu o lună mai devreme, Statele Unite au testat prima bombă atomică din lume.

Martorii – printre care un pilot de avion de bombardament B-52, un polițist de circulație și un pușcaș marin american – au afirmat că au văzut epava unui obiect mare în formă de ou’, condus de creaturi subțiri, înalte de 1,5 metri, cu ochi mari și bulbucați’.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ

Nick a declarat la televiziunea americană că se pare că există o legătură nucleară cu aparițiile de OZN-uri.

„Așa pare să fie cazul”, a spus el. Congresul cere răspunsuri în această privință. Săptămâna trecută ultimul raport al Biroului Directorului de Informații Naționale a evidențiat faptul că în prezent sunt în curs de investigare mai multe sute de apariții, apariții militare decât cele de care am auzit până acum. Se vorbește despre caracteristici de zbor neobișnuite și despre parametrii de performanță ai acestora.

„Trebuie să ajungem la fundul acestei legături între OZN-uri și energia nucleară”. În altă ordine de idei, congresmanul american Tim Burchett spune că autoritățile au ascuns existența extratereștrilor timp de secole.

Parlamentarul face campanie pentru ca toate dosarele guvernului american privind observațiile raportate să fie declasificate, deoarece este convins că America este „pregătită” pentru adevăr. Burchett, 58 de ani, un republican din Tennessee, a declarat: „Cred în acest fenomen de mult timp”, a spus el la emisiunea de actualități a televiziunii americane News Nation. „Sunt un creștin. Îmi citesc Biblia. Primul capitol din Ezechiel este destul de clar despre o apariție a unui OZN”.