• Crabii păianjen sunt recognoscibili pentru picioarele lor lungi și ghearele lor în formă de clești.
  • Odată ce crabii își pierd carapacea, se întorc la adâncimi de 90 de metri.
  • Crabii păianjen – Hyas araneus în latină – se adună de obicei în număr mare în ape puțin adânci pentru a se proteja de prădători.

Mii de crabi veninoși au invadat plajele din Cornwall, lăsându-și carapacea înainte de a se întoarce în adâncurile mării.

Covorul de crabi care s-a adunat în apele puțin adânci din St. Ives este o priveliște care devine din ce în ce mai frecventă în timpul verii din cauza creșterii temperaturii mării. Crabii păianjen sunt recognoscibili pentru picioarele lor lungi și ghearele lor în formă de clești. Aceștia au o mușcătură veninoasă care este otrăvitoare pentru prada lor, dar inofensivă pentru oameni.

În timp ce prezența lor pe plaja Porthgwidden a fost suficientă pentru a-i împiedica pe mulți scăldători să intre în mare, unii au profitat de șansa de a face snorkeling deasupra masei de crustacee pentru a vedea spectacolul înfiorător.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Odată ce crabii își pierd carapacea, se întorc la adâncimi de 90 de metri, lăsând apa liberă pentru cei care sperau să vâslească în apă. Kate Lowe, un fotograf marin, a surprins evenimentul în aceeași săptămână în care o femeie care făcea snorkeling a fost mușcată de un rechin albastru mai departe pe coasta Cornish, în largul orașului Penzance.

Kate a declarat: Fac snorkeling de cele mai multe ori pe parcursul anului, dar nu am văzut niciodată păianjeni în număr atât de mare. Când am ajuns pe plajă, părea că sunt multe pietre întunecate sub suprafață, dar s-a dovedit că erau mii de crabi la doar doi sau trei pași în apă. A fost cu adevărat incredibil, erau doar până la genunchi. Am reușit să plutesc pe apă deasupra lor și am încercat să nu calc pe eiMulți dintre turiști țipau la vederea lor. Scoicile lor pluteau pur și simplu în jur.

Crabii păianjen – Hyas araneus în latină – se adună de obicei în număr mare în ape puțin adânci pentru a se proteja de prădători.