• Predicțiile lui Nostradamus au entuziasmat imaginația publică timp de secole, iar astrologul pare să fi făcut o predicție bombă despre viitorul Familiei Regale.
  • O nouă interpretare șocantă a profețiilor lui Nostradamus spune că domnia regelui Charles ar putea fi foarte scurtă, cu sugestia bombă că prințul Harry ar putea prelua tronul.
  • Autorul Mario Reading, unul dintre cei mai importanți experți în astrologie din secolul al XVI-lea, susține că divorțul prințului Charles de prințesa Diana ar duce la o dezaprobare generalizată care îl va forța pe noul rege să abdice.

Predicțiile lui Nostradamus au entuziasmat imaginația publică timp de secole, iar astrologul pare să fi făcut o predicție bombă despre viitorul Familiei Regale. O nouă interpretare șocantă a profețiilor lui Nostradamus spune că domnia regelui Charles ar putea fi foarte scurtă, cu sugestia bombă că prințul Harry ar putea prelua tronul.

Autorul Mario Reading, unul dintre cei mai importanți experți în astrologie din secolul al XVI-lea, susține că divorțul prințului Charles de prințesa Diana ar duce la o dezaprobare generalizată care îl va forța pe noul rege să abdice.

Cartea, scrisă cu mult timp în urmă, în 2005, reinterpretează previziunile originale făcute de Nostradamus în urmă cu 447 de ani și sugerează că „un om care nu s-a așteptat niciodată să devină Rege” va prelua tronul.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Acest lucru a dus la afirmația explozivă că ar putea face referire la Prințul Harry sau chiar la australianul Simon Dorante-Day, care susține că este fiul secret al Regelui Charles și al Camillei. În carte, se folosește de poemele criptice scrise în 1555 pentru a prezice cu exactitate anul morții Majestății Sale Regina.

„Conform previziunilor, Regina Elisabeta a II-a va muri, în jurul anului 2022, la vârsta de aproximativ 96 de ani, cu cinci ani mai puțin față de durata de viață a mamei sale”, spune autorul.

Reading continuă speculând că termenul „Regele Insulelor”, folosit într-unul dintre poemele profetice ale lui Nostradamus, înseamnă că, până la începutul domniei Regelui Charles al III-lea, o mare parte din Commonwealth se va fi destrămat, lăsând regatul limitat la Insulele Britanice.

„Prințul Charles va avea șaptezeci și patru de ani în 2022, când va prelua tronul, dar resentimentele pe care o anumită parte a populației britanice le are față de el, în urma divorțului său de Diana, Prințesa de Wales, încă persistă”, susține Mario Reading.

El continuă apoi să speculeze că, ținând cont de vârsta înaintată a Regelui Charles, presiunea îl forțează să abdice în favoarea Prințului William. Dar într-o a doua revizuire a cărții sale, publicată în anul următor, face o afirmație și mai dramatică.

Lectura aruncă o nouă privire asupra versului lui Nostradamus „un om îl va înlocui pe cel care nu s-a așteptat niciodată să fie Rege”. „Înseamnă asta că Prințul William, care s-ar fi așteptat să îi succeadă tatălui său, nu mai este în peisaj?”, se întreabă Reading.

Mario Reading spune că, în condițiile în care William nu poate prelua rolul regal, indiferent de motiv, „Prințul Harry, prin proces implicit, devine Rege în locul său. Asta l-ar face Rege pe Harry al IX-lea, în vârstă de doar 38 de ani?”.

Aceasta nu este nici măcar cea mai șocantă interpretare a previziunii fatidice. Simon Dorante-Day, bunicul australian care crede că este fiul secret al Regelui și al Reginei consort, a fost, de asemenea, sugerat ca fiind înlocuitorul improbabil al Regelui Charles.

Bărbatul de 56 de ani a declarat pentru 7 News Australia: „Este cu siguranță un subiect de gândire, deoarece predicția arată clar că cineva din afara câmpului stâng l-ar înlocui pe Charles ca rege. Pot să înțeleg de ce unii oameni ar crede că eu mă potrivesc. Cred că este fiul lui Charles și al Camillei și aștept cu nerăbdare ziua mea în instanță pentru a dovedi acest lucru. Poate că Nostradamus a avut aceleași păreri ca și mine, că toate acestea vor ieși la iveală într-o zi.”