• O furtună magnetică ne va lovi astăzi, a anunțat prof. Petya Trifonova de la BAS.
  • Este dificil să facem predicții pe termen lung, dar ne așteptăm ca în jurul datei de 17 august să se afle în fața Pământului o regiune activă a Soarelui pe orbită geoefectivă, de unde există posibilitatea unei activități sporite și a unei perturbări a câmpului magnetic”, a spus ea.
  • Pe Pământ se formează o furtună magnetică, care, din fericire, a atins doar nivelul de perturbare în țară”, a declarat Trifonova.

O furtună magnetică ne va lovi astăzi, a anunțat prof. Petya Trifonova de la BAS.

Este dificil să facem predicții pe termen lung, dar ne așteptăm ca în jurul datei de 17 august să se afle în fața Pământului o regiune activă a Soarelui pe orbită geoefectivă, de unde există posibilitatea unei activități sporite și a unei perturbări a câmpului magnetic”, a spus ea.

Pe Pământ se formează o furtună magnetică, care, din fericire, a atins doar nivelul de perturbare”, a declarat Trifonova, scrie The telegraph.

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”
LE FACEM FAȚĂ?

Potrivit acesteia, Pământul evoluează și se schimbă în mod constant, iar sarcina noastră este să ne adaptăm la aceste schimbări.

„Ne aflăm în prezent într-un nou ciclu solar care va dura 11 ani. Vârful său va fi în 2025-2026. Atunci ne așteptăm ca activitatea Soarelui să fie la maxim și vom simți schimbările”, a spus Trifonova.