• Cercetătorii au făcut fotografii și analize de sânge a 79 de femei și 80 de bărbați de la Texas Christian University.
    492 de voluntari s-au uitat la fotografii si au spus dacă participanții li se par frumoși.
  • Femeile au spus ca sunt atragatori barbatii carora le–au iesit analize de imunitate buna.
  • Barbatii au spus ca sunt frumoase si femeile cu imunitate mare si cele cu imunitate scazuta.

Dacă te-a ocolit COVID-ul, ești doar mai frumos decât cei care s-au îmbolnăvit, asta este explicația unor cercetători de la Texas Christian University legată de persoane care n-au făcut încă Covid.

Teoria a fost testată pe 79 de femei și 80 de bărbați, care au fost analizați de aproape 500 de oameni. Femeile au spus că sunt atrăgători bărbații cărora le-au ieșit analize de imunitate bună, în timp ce bărbații au spus că sunt frumoase și femeile cu imunitate scăzută, dar și cele cu imunitate mare.

Prin studiu s-a arătat, de fapt, că acele persoane mai atrăgătoare aveau în sânge o componentă care le creștea imunitatea. Cercetătorii au spus că oamenii asociază frumusețea cu sănătatea și, automat, persoanele pe care le considerăm atrăgătoare pot reprezenta potențiali parteneri de viață.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.

Un alt studiu citat de Harvard Health Publishing arată că pacienții care au fost operați de un doctor de sex opus au avut riscuri mai mari postoperatorii, decât cei operați de un doctor de același sex. Pacientele operate de chirurgi bărbați au avut cel mai mult de suferit. Comparativ cu cele operate de femei, acestea au avut o rată de 11% mai mare de a fi reinternate în spital.

În cazul bărbaților operați de femei, aceștia au prezentat un risc de deces cu 13% mai mic și o rată mai mică de reinternare în spital, decât dacă ar fi fost operați tot de un bărbat.

Cercetătorii au făcut fotografii și analize de sânge a 79 de femei și 80 de bărbați de la Texas Christian University.
492 de voluntari s-au uitat la fotografii si au spus daca participantii li se par frumosi