• Autointitulați călători în timp” pe TikTok continuă să fascineze utilizatorii de social media, iar cel mai recent cont viral a făcut una dintre cele mai îndrăznețe predicții de până acum.
  • Personajul, care poartă numele de Trevor călătorul în timp”, este cea mai recentă persoană care pretinde că vine din viitor pe platformă și că aduce cu sine vești proaste.
  • Videoclipurile ciudat de fascinante au câștigat spectatori în ultimele zile – iar cel mai important se referă la izbucnirea celui de-al treilea război mondial.

Autointitulați călători în timp” pe TikTok continuă să fascineze utilizatorii de social media, iar cel mai recent cont viral a făcut una dintre cele mai îndrăznețe predicții de până acum. Personajul, care poartă numele de Trevor călătorul în timp”, este cea mai recentă persoană care pretinde că vine din viitor pe platformă și că aduce cu sine vești proaste.

Trevor pretinde că postează videoclipuri din două decenii în viitor și mai spune că este în căutarea prietenului său „Roger”, alias Chronos”. Suntem mai mult decât sceptici, bineînțeles, dar videoclipurile ciudat de fascinante au câștigat spectatori în ultimele zile – iar cel mai important se referă la izbucnirea celui de-al treilea război mondial.

Potrivit lui Trevor, nu mai avem foarte mult timp până când se va întâmpla ceva foarte rău. Într-un nou clip postat pe cont se vede cum Trevor scrie: „Iată 3 date care arată că se va întâmpla ceva teribil.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Țineți minte această dată 21/2/2024 – ceva foarte mare se va întâmpla”, a scris el.

29/5/2030 – Va începe un al treilea război mondial, care va dura 7 ani între nord și sud.

2037 – Războiul se termină și are loc un al doilea baby boom, crescând prea mult populația”.

Este o predicție amenințătoare – dar nu este cel mai ciudat lucru despre care „călătorii în timp” de pe TikTok au făcut videoclipuri în trecut. O altă persoană care pretinde că are abilitatea de a călători în timp, aceasta fiind cunoscută sub numele de @timevoyaging, a avut o abordare și mai apocaliptică a întregii situații. Potrivit acestora, suntem la doar un an distanță de a ne confrunta cu o specie extrem de distructivă cunoscută sub numele de Azawa”, care trăiește sub pământ și care va sfârși prin a distruge omenirea așa cum o știm.