• Un fost agent CIA, aflat pe patul de moarte, a făcut o afirmație șocantă despre infama Area-51, susținând că a văzut o navă spațială extraterestră și un extraterestru în viață.
  • Realizat de regizorul premiat Jeremy Corbell, filmul The Anonymous Interview” discută o afirmație controversată făcută de acest agent.
  • El a lucrat pentru CIA între 1957 și 1960, relatează Hows and Whys, unde a petrecut timp într-o bază militară din sud-estul SUA, unde au fost analizate probe fizice.

Un fost agent CIA, aflat pe patul de moarte, a făcut o afirmație șocantă despre infama Area-51, susținând că a văzut o navă spațială extraterestră și un extraterestru în viață. Realizat de regizorul premiat Jeremy Corbell, filmul „The Anonymous Interview” discută o afirmație controversată făcută de acest agent.

Presupusele apariții au avut loc după ce agentul a declarat că poziția sa de membru al armatei și al serviciilor de informații i-a dat acces. Bărbatul, în vârstă de 77 de ani, vorbea cu Richard Dolan, un cercetător OZN, dar, preocupat de faptul că nu-și va dezvălui adevărata identitate, s-a prezentat pur și simplu ca „Anonymous”.

După ce agentul a făcut afirmațiile, acestea au fost apoi împărtășite în cadrul audierii Citizens Disclosure Hearing, care a avut loc la National Press Club din Washington în 2013. Se pare că agentul a folosit un nume fals pe tot parcursul carierei sale la CIA, astfel încât șansele ca numele său real să fie folosit în raport nu au fost niciodată mari.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK

El a lucrat pentru CIA între 1957 și 1960, relatează Hows and Whys, unde a petrecut timp într-o bază militară din sud-estul SUA, unde au fost analizate probe fizice. Jurnalista Linda Moulton Howe l-a intervievat pe bărbat în 1998 în 11 ore de înregistrări audio, în care acesta a fost cunoscut sub numele de agent Kewper”.

În urma interviului, acesta ar fi fost avertizat de CIA să nu mai facă nimic. Dar, în 2013, temându-se că ar putea deceda în curând, a ieșit din ascunzătoare pentru încă o conversație, de data aceasta cu Dolan.

El a susținut că a fost dus în Zona 51 pentru a se uita la obiecte care ar fi fost găsite și recuperate de guvernul american – a afirmat că printre acestea se afla o farfurie zburătoare care s-a prăbușit și a aterizat în iulie 1947 în Roswell, New Mexico”. De asemenea, a afirmat că acolo se aflau extratereștrii în viață și că a fost dus la locația S-4 Area-51. Aici a afirmat că a văzut extratereștri vii”.

El a spus: Ne-au dus 13 sau 15 mile spre sud la S-4 și la diferite intrări de garaj, iar în acele intrări de garaj erau diferite farfurii. După cum se arată în înregistrare, nava spațială Roswell s-a prăbușit, dar se pare că toți extratereștrii din ea au murit, cu excepția câtorva dintre ei.… Nava Roswell a fost foarte ciudată, pentru că arăta ca o folie de aluminiu foarte grea. Puteam să ne plimbăm pe lângă ea și probabil că totul cântărea între 150-300 de kilograme.”

Kewper a continuat: La S-4 am vizionat înregistrarea video a autopsiei și apoi colonelul a spus că ceea ce avem aici este că intervievăm un extraterestru gri. Am crezut că nu aveam nici o idee că vom vedea ceva real, tot ce am văzut a fost înregistrarea video. Cum arăta acest extraterestru cenușiu? Nu semăna cu un om din punct de vedere al nuanței pielii și, în principiu, al formei și dimensiunii, precum și al mărimii capului în comparație cu un om normal. De exemplu, creierul era un pic mai mare, iar nasul era foarte, foarte mic, iar urechile erau ca niște găuri și gura era foarte mică.”