• Luis Elizondo, un ofițer de informații și fost ofițer adjunct al ministrului apărării din SUA, a făcut o dezvăluire uluitoare: OZN-urile există.
  • El a abordat momentul în care a văzut dovezi înregistrate care demonstrau existența OZN-urilor și planul de a împărtăși imaginile.
  • Luis dezvăluie că a dat peste dovezi reale ale existenței unei capsule spațiale extraterestre.

Luis Elizondo, un ofițer de informații și fost ofițer adjunct al ministrului apărării din SUA, a făcut o dezvăluire uluitoare: OZN-urile există. Potrivit unui raport al Mirror, Elizondo și-a făcut apariția la un forum coordonat de To The Stars Academy of Arts and Science în 2017.

Acest eveniment este axat pe cercetarea OZN-urilor (obiecte zburătoare neidentificate) și a altor tehnologii similare. Elizondo a mai spus că a lucrat cândva la un proiect care a investigat amenințarea reprezentată de navele spațiale extraterestre. După aceea, el a continuat să dezvăluie că a dat peste dovezi reale ale existenței unei capsule spațiale extraterestre, menționând că intenționează să împărtășească descoperirile cu publicul.

Ceva inexplicabil este întotdeauna presupus a fi o potențială amenințare până când suntem siguri că nu este”, a declarat Elizondo la forumul To The Stars Academy of Arts and Science. Elizondo a mai spus că este obișnuit să se implice în programe nuanțate” legate de securitatea națională, dar subiectul amenințărilor aeriene” a fost pentru el cel mai interesant efort”.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.

El a lucrat cu Departamentul Apărării timp de aproape 10 ani, abordând momentul în care a văzut dovezi înregistrate care demonstrau existența OZN-urilor și planul de a împărtăși imaginile.

De asemenea, plănuim să oferim imagini inedite din sisteme reale ale guvernului SUA. Nu fotografii neclare, de amatori, ci date reale și videoclipuri reale”, a declarat Elizondo înainte de a-i invita” pe colegii din guvern și din domeniul apărării să se implice cu propriile lor descoperiri despre acest fenomen.

De atunci, un echipaj al marinei americane din California a afirmat că a văzut numeroase nave care au fost invadate de cel puțin 100″ de OZN-uri, iar NASA a anunțat crearea unei echipe pentru a face să avanseze înțelegerea științifică a fenomenelor aeriene neidentificate”.