• Luis Elizondo, un ofițer de informații și fost ofițer adjunct al ministrului apărării din SUA, a făcut o dezvăluire uluitoare: OZN-urile există.
  • El a abordat momentul în care a văzut dovezi înregistrate care demonstrau existența OZN-urilor și planul de a împărtăși imaginile.
  • Luis dezvăluie că a dat peste dovezi reale ale existenței unei capsule spațiale extraterestre.

Luis Elizondo, un ofițer de informații și fost ofițer adjunct al ministrului apărării din SUA, a făcut o dezvăluire uluitoare: OZN-urile există. Potrivit unui raport al Mirror, Elizondo și-a făcut apariția la un forum coordonat de To The Stars Academy of Arts and Science în 2017.

Acest eveniment este axat pe cercetarea OZN-urilor (obiecte zburătoare neidentificate) și a altor tehnologii similare. Elizondo a mai spus că a lucrat cândva la un proiect care a investigat amenințarea reprezentată de navele spațiale extraterestre. După aceea, el a continuat să dezvăluie că a dat peste dovezi reale ale existenței unei capsule spațiale extraterestre, menționând că intenționează să împărtășească descoperirile cu publicul.

Ceva inexplicabil este întotdeauna presupus a fi o potențială amenințare până când suntem siguri că nu este”, a declarat Elizondo la forumul To The Stars Academy of Arts and Science. Elizondo a mai spus că este obișnuit să se implice în programe nuanțate” legate de securitatea națională, dar subiectul amenințărilor aeriene” a fost pentru el cel mai interesant efort”.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

El a lucrat cu Departamentul Apărării timp de aproape 10 ani, abordând momentul în care a văzut dovezi înregistrate care demonstrau existența OZN-urilor și planul de a împărtăși imaginile.

De asemenea, plănuim să oferim imagini inedite din sisteme reale ale guvernului SUA. Nu fotografii neclare, de amatori, ci date reale și videoclipuri reale”, a declarat Elizondo înainte de a-i invita” pe colegii din guvern și din domeniul apărării să se implice cu propriile lor descoperiri despre acest fenomen.

De atunci, un echipaj al marinei americane din California a afirmat că a văzut numeroase nave care au fost invadate de cel puțin 100″ de OZN-uri, iar NASA a anunțat crearea unei echipe pentru a face să avanseze înțelegerea științifică a fenomenelor aeriene neidentificate”.