• Chef-ul danez, Rasmus Munk oferă o experiență culinară spațială unică.
  • Șase turiști vor petrece șase ore într-o capsulă spațială presurizată pentru 490.000 de dolari.
  • Turiștii vor fi răsfățați cu un meniu adaptat la condițiile spațiale.

Într-o mișcare îndrăzneață ce combină cele mai fine aspecte ale gastronomiei cu explorarea spațiului cosmic, chef-ul danez Rasmus Munk își propune să conducă o experiență culinară fără precedent, potrivit AFP.

Pentru o sumă de 495.000 de dolari, șase norocoși vor avea șansa de a petrece șase ore într-o capsulă spațială presurizată, ridicată la o înălțime incredibilă de 30 de kilometri deasupra nivelului mării. Turiștii vor fi răsfățați cu un meniu creat special pentru această ocazie unică,
în care fiecare preparat este adaptat la condițiile spațiale. Această aventură extraordinară va fi posibilă datorită inovației tehnologice a unui SpaceBalloon propulsat cu hidrogen.

Cu toate că experiența spațială în sine este destul de spectaculoasă, bucuria culinară este la fel de importantă. Chef-ul Rasmus Munk, în vârstă de 32 de ani, va fi prezent la bord, aducând cu el talentele sale excepționale în bucătărie. Turiștii vor fi răsfățați cu un meniu creat special pentru această ocazie unică, în care fiecare preparat este adaptat la condițiile spațiale și la experiența extraordinară în sine.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Citește și