• Sushi Note Omakase este cea mai exclusivistă locație din Beverly Hills cu vinuri de calitate.
  • Restaurantul Hideaway e renumit pentru cocktail-urile artizanale și bucătăria mexicană.
  • La Crustacean Beverly Hills ai o varietate de fructe de mare și faimoșii tăiței cu usturoi.

Scena culinară din Beverly Hills strălucește printr-o varietate gastronomică deosebită. De la restaurantele exclusiviste de sushi, la destinații moderne de bucătărie mexicană.

Cu ce încântă Beverly Hills papilele gustative?

Orașul are o gamă diversă de opțiuni pentru orice gust, satisfăcând toate gusturile vizitatorilor. Primul pe listă e Sushi Note Omakase. E una dintre cele mai exclusiviste locații din Beverly Hills. Sunt doar 14 locuri în restaurant și doar 2 locuri pe noapte, așa că va trebui să faci o rezervare din timp. Ai o varietate mare de sushi, iar somelierul de acolo îți poate recomanada cel mai bun vin.

Apoi poți merge la restaurantul Hideaway. Este foarte celebru pentru cocktail-urile artizanale și bucătăria mexicană modernă. Poți lua masa în curte la ei, unde au și un șemineu. Mănânci ce vrei: tiradito hamachi, tartar de ton și specialitatea lor: creveți de rocă crocantă. Sau cea mai buna vită!

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Apoi, pentru iubitorii de fructe de mare, este Crustacean Beverly Hills. O locație ce datează din 1995, care impresionează azi cu decorul său distinctiv, cu podele din sticlă ce prezintă pești Koi. Fie că ești în vizită pentru brunch, prânz sau cină, obligatoriu trebuie să încerci faimoștii tăiței cu usturoi, dar și cele mai renumite fructe de mare, de acolo.

Citește și