• Camera are un design care amintește de camera Cine-Kodak din 1924.
  • Camera permite operatorilor să treacă de la suprapunerile reale la cele generate de AI.
  • În prezent, există cinci filtre diferite prin care rulează filmul, inclusiv „Blooming Nature”.
  • CMR-M1 este în prezent un prototip și nu este destinat lansării comerciale.
  • Este greu de spus dacă CMR M1 va avea un impact asupra lumii cinematografice.

Videoclipurile pe care le filmăm sunt amintiri la care ne uităm sau pe care le arătăm altora. Uneori ele arată realitatea dintr-un unghi, însă nu ne activează toate simțurile. Inteligența Artificială intră și pe acest segment. O nouă cameră de film cu A.I. a dus ideea de filmare la nivelul următor.

CMR-M1 este o cameră care nu doar filmează lumea din jurul ei, ci o îmbunătățește folosind un model generativ A.I. Video. Filmul digital este trimis în cloud, unde un model bazat pe stable diffusion îl transformă.

Inteligența Artificială se poate conecta și cu alte API-uri, interfețele de programare a aplicațiilor, pentru a explora în continuare ceea ce poate face filmul. Camera are o roată pe partea laterală a carcasei, permițând operatorilor să treacă fără probleme de la suprapunerile reale la cele generate de AI. Există chiar și un slot pentru un card de stil care conține un cip MPC care se conectează la modelul utilizatorului, instruit cu imaginile și instrucțiunile personalizate.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

CMR-M1 este în prezent un prototip și nu este destinat lansării comerciale.

Cu toate acestea, designul a fost dezvoltat având în vedere scalabilitate, permițând o potențială producție comercială în viitor. Această cameră are un design care amintește de camera Cine-Kodakvdin 1924, care este una dintre primele și cele mai populare camere portabile de 16 milimetri.

Citește și