• WhatsApp a schimbat de ani de zile modul în care comunicăm prin intermediul telefoanelor mobile.
  • Când va începe anul 2023, unele telefoane nu vor mai avea acces la WhatsApp.
  • Mulți alți utilizatori vor putea în continuare să acceseze serviciul lui Mark Zuckerberg, dar vor trebui să își actualizeze mai întâi software-ul.

WhatsApp a schimbat de ani de zile modul în care comunicăm prin intermediul telefoanelor mobile. În loc să dea telefoane sau să trimită SMS-uri, mulți apelează la mesageria text gratuită oferită de instrumentul de mesagerie instantanee Meta. Un sistem atât de utilizat pe scară largă ca acesta trebuie să fie actualizat în mod constant, ceea ce înseamnă că, uneori, smartphone-urile mai vechi nu mai au acces la aplicație.

Când va începe anul 2023, unele telefoane nu vor mai avea acces la WhatsApp. Mai exact, va fi vorba de telefoane care nu-și mai pot actualiza sistemele de operare și care sunt deja depășite. Mulți alți utilizatori vor putea în continuare să acceseze serviciul lui Mark Zuckerberg, dar vor trebui să își actualizeze mai întâi software-ul.

Începând de anul viitor, smartphone-urile vor trebui să aibă aceste sisteme de operare pentru a putea utiliza aplicația: Android 4.2 sau o versiune mai recentă, ori iOS 12.1 sau o versiune mai recentă. Acest lucru înseamnă că modelele care vor deveni depășite sunt:

Recomandări

IOHANNIS CONVOACĂ CSAT-UL
ARUNCI JUMĂTATE DIN CE CUMPERI
S-A DECIS COMASAREA
TRUMP ȘI DESANTIS, ALIAȚI?
DE CE SĂ NU ȚII TELEFONUL ÎN OREZ
OPOZIȚIA CRITICĂ IDEEA COMASĂRII

LG: Optimus L3 II Dual, Optimus L5 II, Optimus F5, Optimus L3 II, Optimus L7II, Optimus L5 Dual, Optimus L7 Dual, Optimus F3, Optimus F3Q, Optimus L2 II, Optimus L4 II, Optimus L6, Optimus L6, EnactLG Lucid 2, Optimus F7.
Samsung: Galaxy Core, Galaxy Trend Lite, Galaxy Ace 2, Galaxy S3 mini, Galaxy Trend II, Galaxy X cover 2.
HUAWEI: Ascend Mate, Ascend G740, Ascend D2.
Apple: iPhone 6S, iPhone SE, iPhone 6S Plus.
Sony: Xperia M.
Lenovo: A820.