• AirportSim, viitorul joc de simulare, va fi disponibil pe PC din 19 octombrie.
  • AirportSim este un simulator avansat de handling la sol pentru aeroporturi.
  • Jocul prezintă imagini și operațiuni, avioane și vehicule licențiate reale.

AirportSim, viitorul joc de simulare care îți arată cum este să lucrezi la aeroport, va fi disponibil pe PC din 19 octombrie. AirportSim este un simulator avansat de handling la sol pentru aeroporturi, cu imagini și operațiuni, avioane și vehicule licențiate, aeroporturi și condiții meteorologice reale.

În calitate de lucrător de cereale, veți îndeplini multe sarcini importante pentru a asigura siguranța și confortul pasagerilor noștri, cum ar fi ghidarea aeronavelor în fugă, dirijarea marshaling wheelchocking, conectarea GPU, alimentarea cu combustibil manipularea bagajelor folosind jetway catering și multe altele.

AirportSim oferă reconstituiri fidele ale aeroporturilor și aeronavelor existente. Parteneriatele cu companii aeriene precum WizzAir și Atlantic Airways, alături de includerea unor aeroporturi reale, cum ar fi Varșovia Chopin și Aeroportul Vagar, asigură o experiență cât mai captivantă și realistă. Un sistem meteorologic detaliat care ține cont de schimbările meteo în timp real împreună cu rapoartele METAR este, de asemenea, prezent, oferind un grad suplimentar de realism și un alt set de factori care trebuie gestionați în încercarea de a asigura o eficiență zilnică maximă a aeroportului.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Citește și: