• Z Flip 5 are ecranul de acoperire extins, design robust și o balama ce se închide complet.
  • Ecranul frontal Flex Window măsoară 3,4 inchi, are 8 GB RAM și un nou procesor Snapdragon 8 Gen2.
  • Stocarea începe de la 128GB și urcă până la 512GB și îl găsești negru, verde și alte culori.

Samsung a lansat Galaxy Z Flip5 și deja vloggerii au dat primele note. Z Flip 5 are mai multe puncte forte. Un ecran nou de acoperire mai mare, un design robust și noua balama care permite închiderea completă.

Galaxy Z Flip5 marchează cea mai mare schimbare al telefonului Flip din ultimii ani. Totul se datorează noului ecran de acoperire. Același cip din seria Galaxy S23 și o balama nouă care îi permite să se plieze complet, atunci când se închide. Interfața este similară cu ecranul de acoperire a lui Razer Plus, dar cu unele diferențe importante

Galaxy Z Flip5 are o camera mai bună decât Z Flip4, în principal datorită noului cip din interiorul telefonului. Când deschizi Z Flip5 folosești ecranul de 6,7 inchi și te poți aștepta în mare parte la aceeași experiență software ca la Z Flip4. Ecranul frontal extins, numit Flex Window, facilitează utilizarea widget-urilor
și a informațiilor esențiale, oferind o experiență intuitivă și acces rapid la funcționalități.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Durata de viață a bateriei, mai sensibilă la Z Flip5

Aplicațiile se lansează rapid. Poți face mai multe sarcini fără probleme, iar ecranul intern are o rată de împrospătare variabilă de 120 de herți, pentru o defilare mai fluidă. Samsung a crescut cantitatea de stocare pe care o obții în modelul de bază al Z Flip5, în comparație cu Z Flip4, la fel cum a făcut cu Galaxy S23 Plus la începutul acestui an.

Durata de viață a bateriei este puțin mai sensibilă la Z Flip5, dar este destul de suficientă pentru a trece printr-o zi plină de plimbări prin Seul, să faci fotografii, să cauți direcții și să descoperi în apropiere puncte de interes.

Citește și: