• Read2Me este o soluție inovatoare de text to speech, care poate citi pentru tine.
  • „Pentru a-l face interactiv trebuia să comunicăm cu holograma, să vorbim, să generăm un răspuns și să-l și citim” spune fondatorul aplicației.
  • „Aplicația are o direcție, să îl instalăm pe fiecare site ale companiilor, pentru a le putea citi automat persoanelor care au deficiență de citit sau văz.

Florian Buca, un IT-st din Vâlcea, a dezvoltat aplicația care citește texte pentru tine. Read2Me îți poate reda sunete pe postările tale din social media sau dacă nu îți permite timpul, poți pune aplicația să îți citească un articol de dimensiuni mari.

Un alt mod smart în care poți să folosești aplicația, dacă ai deficiențe de vorbire, este să o pui să comunice în locul tău.

Florian Buca, CEO Soft Tehnica: Citim textele generate pentru a face o interacțiune umană

„Am început să realizăm conceptul acestui produs acum 4 ani. Ne-am dat seama că oamenii nu o să mai lucreze în birouri și o să se axeze foarte mult pe remote. Atunci am spus că este în regulă să facem un tur pentru integrarea oamenilor în cultura organizațională de la distanță, fiind vorba de un training asistat de o hologramă.”

Recomandări

PILE ȘI ȘTAMPILE
SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
PROGNOZA METEO PENTRU PAȘTE
SĂRBĂTOREȘTI ZIUA STAR WARS
CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA
TU CREZI ÎN SACRIFICIU?

„Pentru a-l face interactiv trebuia să comunicăm cu holograma, drept urmare trebuia să vorbim, să facem dintr-o voce un text, să generăm un răspuns și să-l și citim.”

„Așa a luat naștere Read2me, de la a citi textele generate oamenilor pentru a face o interacțiune umană. Pe lângă citit avem și o hologramă, adică îi dăm o față umană textului.”

„Aplicația are o direcție, de a genera către furnizorii de texte, dar vrem să instalăm în fiecare site ale companiilor pentru a putea citi automat persoanelor care au deficiență de citit sau văz. Vrem să ajungem să redăm semnalele surdo-muților.”

Citește și