• Apple a trimis kit-ul Vision Pro către dezvoltatorii de aplicații.
  • Regulile impuse de către Apple sunt extrem de stricte.
  • Vision Pro va fi lansată comercial la începutul anului viitor.

Cunoscută deja ca una dintre cele mai secretoase companii, Apple nu glumește când vine vorba de Vision Pro. A trimis kit-ul către dezvoltatorii de aplicații, însă cu reguli foarte stricte. De exemplu, acesta nu poate fi folosit decât de o singură persoană, într-o cameră închisă din interior, scrie Slashgear.

De când a prezentat întregii lumi casca de realitate mixtă Vision Pro, a venit tăcerea. Singurii care au mai primit vreo informație sunt dezvoltatorii de aplicații. De aceea va dura și așa mult până când casca va fi lansată, la începutul lui 2024, pentru ca dezvoltatorii să aibă timp să creeze aplicații pentru Vision Pro. Acum, kit-ul a ajuns la acești dezvoltatori însă nu au voie să dezvăluie niciun secret. Conform regulamentului semnat, kit-ul trebuie plasat într-o locație sigură, securizată și la care doar o persoană să aibă acces.

Regulamentul merge atât de departe încât solicită ca ușa să fie încuiată când kitul este folosit. Pentru cei care lucrează de acasă, kit-ul nu poate fi folosit decât în prezența celor care lucrează pentru respectivul dezvoltator. Nici prietenii sau familia nu au voie să-l vadă. Când kit-ul nu este folosit, trebuie ținut în geanta securizată în care vine, iar aceasta lasată într-un loc unde accesul se face doar cu cheia. E clar că Apple ia foarte în serios confidențialitatea cu privire la acest produs.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
CE SERIAL PĂRĂSEȘTE JENNA ORTEGA?
BEYONCE INTRĂ ÎN DICȚIONAR
JOE BIDEN TESTEAZĂ CHATGPT

iPhone 15 Pro și Pro Max vin cu carcasă de titan

Jurnalistul Mark Gurman de la Bloomberg a venit cu câteva update-uri cu privire la viitoarea serie iPhone 15. Din ce spune el, modelele Pro vor avea un nou design, cu carcasă de titan. Alte câteva schimbări de design vor face device-ul mai ușor de reparat. Un lucru reconfirmat este faptul că toate modelele din seria iPhone 15 vor veni cu USB Type C, Apple fiind obligată să se supună la legislația europeană.

Alte schimbări sunt tot pe modelele Pro care vor avea procesor pe 3 nanometri, plus un sistem de camere mult superior. Iar Pro Max, cel mai mare și scump model din serie, va avea un senzor telephoto. Mai sunt vreo 5-6 săptămâni și vom face cunoștință cu această nouă serie de iPhone-uri.

Citește și: