• Samsung a anunțat cel mai nou frigider inteligent al său, numit Bespoke Refrigerator Family Hub Plus.
  • Noul frigider include un ecran de 32 de inci, astfel încât utilizatorii pot viziona videoclipuri TikTok și pot cumpăra produse alimentare de pe Amazon.
  • Este cea mai recentă adiție la linia de produse pentru casă SmartThings de la Samsung, deși nu există o dată de lansare.

Samsung a anunțat noul său frigider inteligent numit Bespoke Refrigerator Family Hub Plus, cel mai recent produs din linia sa de frigidere inteligente Family Hub, potrivit Business Insider.

Frigiderul are un ecran tactil vertical încorporat de 32 de inci – mai mult decât dublul ecranului de pe modelul său existent – care le permite utilizatorilor să urmărească videoclipuri TikTok și să comande alimente pe Amazon. Videoclipurile pot fi reduse la o fereastră mai mică, astfel încât utilizatorii pot face mai multe activități pe ecran.

Family Hub Plus vine, de asemenea, cu serviciul Samsung TV Plus, care include peste 190 de canale TV în SUA și 80 de canale în Coreea de Sud care pot fi accesate gratuit.

Recomandări

METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?

Pe lângă sistemul de stocare în cloud OneDrive de la Microsoft, frigiderul inteligent este acum conectat și la cloud-ul Google Photos, care le permite utilizatorilor să afișeze fotografiile personale pe ecran. De asemenea, arta poate fi afișată pe ecran prin intermediul aplicației Bespoke Atelier de la Samsung.

Prin intermediul aplicației SmartThings, frigiderul poate controla purificarea aerului și poate monitoriza consumul de energie.

Family Hub Plus este o extindere a liniei de produse pentru casă SmartThings de la Samsung, care a fost lansată în 2016 și are ca scop automatizarea sarcinilor printr-o casă conectată.

Lee Jun-hwa, vicepreședintele diviziei de afaceri pentru electrocasnice a Samsung Electronics, a declarat că noul frigider oferă o experiență foarte extinsă” care va conduce inovația și evoluția frigiderelor, reflectând tendințele de stil” , potrivit unui comunicat de presă al Samsung redactat în limba coreeană.

Samsung nu a precizat cât va costa frigiderul și nici când va fi disponibil pentru cumpărare.