• Kiryl Chykeyuk, fondatorul HYPERVSN, a prezentat o hologramă cu A.I.
  • Chykeyuk: „Luna poate fi fața oricărui A.I. generativ”.
  • Holograma cu Luna poate fi folosită într-o bancă, magazin sau la muzeu.

ChatGPT, Bard sau Bing au de acum propriul chip. Se numește Luna și este holograma cu inteligență artificială creată de către o companie susținută de Richard Branson. În viitor ai putea fi întâmpinat de o hologramă când mergi la bancă, la restaurant sau la un muzeu.

Totul pleacă de la Kiryl Cheykeyuk, născut în Belarus, dar școlit la Oxford. El a creat compania HYPERVSN cu ajutorul investițiilor lui Richard Branson și de 11 ani lucrează să dezvolte holograme. Ultimul proiect este Luna, o hologramă complet digitală care încorporează inteligența artificială pe care am tot văzut-o în ultimele luni. Cheykeyuk spune că Luna poate fi fața AI-ului generativ și că poate fi cumpărată alte companii care folosesc propriul A.I. El dă exemplul băncilor, spunând că acestea au proprii chatboți și baze de date care ar putea fi conectate la hologramă.

Cum ar putea fi folosite astfel de holograme?

Ar putea revoluționa tot ce înseamnă serviciile comerciale. Spuneam de bancă: gândește-te că ai putea merge acolo și să afli de la holograma cu A.I. toate informațiile despre credite sau cursul valutar. Ar putea fi folosite la un muzeu pentru a oferi informații despre exponate. Există deja în anumite magazine holograme cu produse, însă potențialul este uriaș în acest domeniu.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Citește și