• Proprietarii de vehicule Model 3 și Model Y spun că au pierdut controlul asupra direcției și că au avut probleme cu servodirecția.
  • Rivală pentru Tesla Semi, compania Nikola a anunțat că va începe producția vehiculului său electric.
  • Iar o anchetă Reuters spune că Tesla a creat o echipă secretă care să suprime toate plângerile formulate de clienții săi privind autonomia vehiculelor.

280.000 de mașini electrice produse de Tesla sunt sunt parte dintr-o anchetă demarată de autoritatea de reglementare în domeniul siguranței auto din SUA. Proprietarii de vehicule Model 3 și Model Y spun că au pierdut controlul asupra direcției și că au avut probleme cu servodirecția, scrie Reuters.

Rivală pentru Tesla Semi, compania Nikola a anunțat că va începe producția vehiculului său electric. Noul model merge cu hidrogen și va avea o autonomie de de până la 800 de km, promit producătorii.

Iar o anchetă Reuters spune că Tesla a creat o echipă secretă care să suprime toate plângerile formulate de clienții săi privind autonomia vehiculelor.

Recomandări

CORTEGIUL LUI RAISI A AJUNS ÎN TEHERAN
SPUNEM ADIO ZBORURILOR LOW COST?
ȘICANELE DINTRE BIDEN ȘI TRUMP CONTINUĂ
MERGI ÎN TURCIA FĂRĂ VIZĂ
IOHANNIS VORBEȘTE CU ZELENSKI
CE FACE UN LIDER BUN?

Sunt și brand-uri care n-au de gând să copieze Tesla. Un bun exemplu este Maserati.

Marja de profit a Maserati a crescut la 9,2% în prima jumătate a anului, iar marca Stellantis este pe cale să ofere o marjă de 15%.

Maserati nu va începe sau nu se va implica niciodată într-un război al prețurilor cu concurenții, a spus CEO-ul Davide Grasso.

Tesla a redus de curând preturile pentru mașinile sale electrice, în mai multe regiuni.

Citește și: