• O femeie a câștigat concursul de îmbrățișat copaci din Scoția, astfel 18 concurenți au trecut prin 3 probe, într-o pădure.
  • Evenimentul de îmbrățișat copaci din Scoția e la a doua ediție, iar O femeie i-a dedicat copacului ei piesa „You are my sunshine”.
  • Campionatul Mondial de Îmbrățișat Copaci e organizat și în Finlanda.

Martina Sanchez Wilson a demonstrat că e una cu natura, după ce a trecut toate cele trei probe ale concursului din Scoția. În prima rundă, cea de viteză, concurenții trebuiau să îmbrățișeze cât mai mulți copaci, timp de minimum cinci secunde, într-un minut, scrie BBC.

A doua rundă era despre dragostea și aprecierea pe care concurenții o au față de arbori. O femeie i-a dedicat copacului ei piesa „You are my sunshine”.

Ideea a pornit în 2020

Iar ultima probă a fost de improvizație. 18 concurenți s-au întrecut în competiție. Evenimentul din Scoția e la a doua ediție și este organizat în parteneriat cu Campionatul Mondial de Îmbrățișat Copaci organizat în Finlanda, în fiecare an. Ideea a pornit în 2020, când a început pandemia, iar oamenii aveau nevoie de mai multă relaxare.

Recomandări

ELICOPTERUL LUI RAISI S-A PRĂBUȘIT
CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ RAISI A MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
VERSTAPPEN IA MARELE PREMIU LA IMOLA
DE CE E ROȘU PORTRETUL REGELUI?

Evenimentul are ca scop sensibilizarea comunității locale și globale cu privire la natură și promovarea beneficiilor copacilor pentru sănătate. De asemenea, își propune să reunească persoane cu aceleași idei pentru o experiență comună și să crească aprecierea naturii.

Citește și: